ViaWWW

Witam, ostatnio się zastanawiałem nad czymś takim jak p2p w grach viawww. Jeszcze się z czymś takim nie spotkałem(poza jednym serwerem tylko dla premium), a wyeliminowało by to kwestię przewagi wlewających w grę sporo kasy.

Chodziłoby o sms/przelew w kwocie:

2 zł / tydzień

3 zł / tydzień

4 zł / tydzień

5 zł / tydzień

Stawki są podane sms, przelewem otrzymywalibyśmy 2 tygodnie grania. Myślicie czy przeszło by takie coś w grach viawww?

Via www i tak sa mało popularne to po co jeszcze p2p ,.... Myśl trochę.. Zresztą grę via www jest dużo łatwiej zrobić i byłoby dużo darmowych podróbek:)

Bez sensu. Tak jak kolega wyżej wspomniał, są mało popularne, a wprowadzenie p2p na pewno, by nie poprawiło sytuacji. Do tego płatność SMS... z tych 2 zł dostaniesz 0,60 gr. (z tego co pamiętam, operator bierze 70%, reszta leci dla Ciebie, ale mogę się mylić)

A jeśli już się upierasz na p2p to gra musiała, by być z kosmosu, co jest niemożliwe...

Ha widać jak się znacie.

Można stworzyć viaWWW MMORPG i robić na tym ogromną kasę jeżeli dba się o userów. Przykład?

http://www.runescape.com/

Oczywiście gra musi być dobra.

Jeżeli chodzi o amatorską grę to nie ma szans by przeszło.

Jeżeli chodzi o amatorską grę to nie ma szans by przeszło.

I o tym jest mowa.

Witam, ostatnio się zastanawiałem nad czymś takim jak p2p w grach viawww. Jeszcze się z czymś takim nie spotkałem(poza jednym serwerem tylko dla premium), a wyeliminowało by to kwestię przewagi wlewających w grę sporo kasy.

Chodziłoby o sms/przelew w kwocie:

2 zł / tydzień

3 zł / tydzień

4 zł / tydzień

5 zł / tydzień

Stawki są podane sms, przelewem otrzymywalibyśmy 2 tygodnie grania. Myślicie czy przeszło by takie coś w grach viawww?