Witam, chciałbym wszystkim użytkownikom forum przedstawić projekt video poradników mojego autorstwa. Zajmuję się nim już od dłuższego czasu, więc postanowiłem przedstawić efekty swojej pracy również tutaj. W miarę powstawania nowych poradników będę oczywiście na bieżąco edytował pierwszy post tematu i tu właśnie wklejał linki. Filmik otworzy się po kliknięciu na nazwę danego champa poniżej.
Kilka słów o całym projekcie - z założenia jest to seria luźnych "commentary" o czempionach w League of Legends. W każdym z filmików znajdziecie zarówno przykładowy build na daną postać jak również opisany gameplay i zachowania w różnych sytuacjach w grze. Ogólny cel mam jeden - aby po obejrzeniu mojego filmiku początkujący gracz, który chciałby się co nieco dowiedzieć o danym champie, zobaczyć jak wygląda rozgrywka nim, takie właśnie informacje otrzymał. Nie oznacza to również że osoby bardziej obeznane z LoL'em nie znajdą tu niczego dla siebie, wręcz przeciwnie. Wszelkie komentarze jak najbardziej mile widziane, konstruktywna krytyka również. Zastrzegam jednak że na wszelkie wyzwiska czy wulgarne odzywki po prostu nie będę odpowiadał, szkoda na to czasu.
Pozdrawiam,
Elvenpat
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.