[Video] Przybycie Krzyżowca – video o nowej klasie w Diablo III: Reaper of Souls

Blizzard wypuścił nowy filmik przedstawiający nadchodzącą klasę w Diablo III. Na wideo można zobaczyć ogólny gameplay, wygląd, a także zapoznać się z genezą Krzyżowca. Nie pozostaje mi nic innego jak zachęcić do obejrzenia klimatycznego (jak zwykle zresztą) video od Zam...

Wyświetl pełny artykuł

Fajnie przedstawione, oczywiście w sposób taki, żeby każdy chciał grać nową klasą (czyli OP wymiatacz itd.). Wiadomo, że będzie to typowy tanker albo jak niektórzy piszą, ulepszony Pal z D2. Oby chociaż nowy content był godny fanów Diablo i przeprosił tych wszystkich, którzy kupują dodatek, a zawiedli się na podstawce.

Sam nie kupuję z różnych powodów. Kupiłem podstawkę, wygrałem swoje godziny, jestem zadowolony i zawsze mogę wrócić i dla relaksu pomłucić hordy potworków, ale na dłużej to nie jest zbyt interesująca rozrywka. Podobnie miałbym z dodatkiem: co z tego, że nowy content, że paragony, że jakieś tryby itd. skoro po przejściu głównego wątku fabularnego, dalej mam to samo co w podstawce, czyli ogarnianie lepszego EQ z dropa, rajdy, rajdy rajdy tych samych praktycznie miejsc, ogarnianie lepszego EQ i paragonów, znowu rajdy na mobach... To sięnudzi po pewnym czasie, ale dalej fajnie jest do tego czasami wrócić. To także dobrze się ogląda tych lepszych streamerów, co sporo mówią, ogarniają eventy z nagrodami itd. Z tego powodu jakby fame D3 u mnie nie opadnie totalnie, bo jednak community robi swoje, to też sama gra wydaje się być dla każdego.

Jestem ciekawy jak wypadnie D3 RoS, ale tylko z ciekawości.

Blizzard wypuścił nowy filmik przedstawiający nadchodzącą klasę w Diablo III. Na wideo można zobaczyć ogólny gameplay, wygląd, a także zapoznać się z genezą Krzyżowca. Nie pozostaje mi nic innego jak zachęcić do obejrzenia klimatycznego (jak zwykle zresztą) video od Zam...

Wyświetl pełny artykuł