Przepraszam jeżeli piszę w złym miejscu.
Imię - Arkadiusz
Wiek - 22
e-mail - gumis0007@gmail.com
Umiejętności:
- Dobra znajomość programu Photoshop, Sony Vegas.
- Bardzo dobry Angielski,
- wszechstronna wiedza w dziedzinie gier.
- Potrafię znajdować błędy w swoich dziełach dzięki czemu każda kolejna praca jest lepsza
Zainteresowania - Gry, Virtual Reality, Augmented Reality, Sport, Kalistenika, Muzyka, Śpiewanie, Grafika Komputerowa
Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?
Tworzenie recenzji, omawiania gier zawsze sprawiało mi przyjemność. To moja pasja, od momentu kiedy zobaczyłem na kanale HYPER program o nazwie Review Teritory. Od tamtej pory zawsze marzył mi się kanał albo program na którym mógłbym w swój sposób przedstawiać gry dla innych osób. Ogólnie portal mmorpg.org.pl przeglądam już od paru dobrych lat. Jest to można powiedzieć strona startowa mojej przeglądarki. Nie ma takiego dnia, w którym nie zajrzałbym tutaj. Nigdy nie angażowałem się jakoś specjalnie w dział forumowym ale zawsze lubiłem czytać komentarze pod każdym newsem, żeby zobaczyć jaka jest reakcja ludzi na dany temat. Pierwszy przełomowy moment w moim życiu, to chwila kiedy właśnie mój ulubiony portal udostępnił mój filmik w newsie o Duelyscie. Pomimo tego, że na moim kanale nie ma dużo subskrybcji, widok wskakujących wyświetleń była (i jest) mega zadowalająca. No i co tu dużo więcej pisać, kocham gry i dzień bez grania to dzień stracony,a poza graniem studiuję dziennikarstwo o specjalizacji Nowe Media.
A tutaj zamieszczam kilka materiałów ode mnie :