Witam, od niedawna , dokładnie wczoraj pojawiła się nowa postać- Viktor.Grałem już pare gier z nim jedni byli lepsi a jedni gorsi ale zawsze pod koniec gry patrzałem na zadany damage od bohaterów i zawsze Viktor miał 300k+!! Moje pytanie to dlaczego? może to bug a może przesadzona postać.Z góry dzięki:)
Viktor dmg
Byc moze i mial tyle dmg'a poniewaz sam laser jest szkodliwy. Nie oszukujmy sie ale postac Viktor przynajmniej w moim oczach nie jest latwa. Widze wielu przywolywaczy, ktorzy probuja ja ogarnac. Efekt koncowy 5:14. Jednak sa rowniez Ci bardziej ogarniecie, ktorze wiedza kiedy stuna uzyc ult oraz jak TRAFIC laserem w przeciwnika. Postac nie jest przesadzona. Jest ona podobna do Ahri. Dlaczego? Poniewaz na poczatku Ahri tak samo bylo : "OP OP OP OP NERF NERF NERF". Jest to totalna bujda, ahri jest op wtedy kiedy natrafi na slabego przeciwnika i sie "nakarmi". Rowniez jest tak z Viktorem, watpie czy dostanie nerfa;)
Dokładnie, moja pierwsza gra viktorem 5/1x/1x, a grałem wtedy vs ahri na midzie, oczywiście jechała mnie tak, że nie mogłem nic zrobić, potem było coraz lepiej, wystarczy ogarniać pułapkę na w, laser, a na początek walisz ulta w 5 i robisz oro, jak mnie nafeedowali to laserem samym zjeżdżałem 1/5 hp, a to jest coś, kiedy jego cooldown nie jest zbyt duży, viktor nie jest wcale op, na pewno nie dostanie nerfa, tak jak EvilGirl wspomniała trza nią ogarniać albo ma się takie staty jakie wymieniłem na początku, zbliżone.
Na pewno to dmg z twojego screena to bug, to po prostu nie możliwe, że ktoś zadał taki dmg w porownaniu do innych graczy.
Mam dokładną sytułacje jak na zdjęciu wyżej,viktor zadaje normalny dmg a potem pokazuje że ma kilka set tysięcy, temat można zamknąć dzięki
Viktor to nie jest trudna postać , wystarczy wiedzieć , kiedy puścić stuna i walnąćfull combo.Szczerze ??Dla mnie trochę przesadzona postać pod względem dmg , no i ten jego passyw (item) też dobry.
Viktor to nie jest trudna postać , wystarczy wiedzieć , kiedy puścić stuna i walnąćfull combo.Szczerze ??Dla mnie trochę przesadzona postać pod względem dmg , no i ten jego passyw (item) też dobry.
Cóż, DMG to wynagrodzenie za ten potężny zasięg na skillach.
Ahri nie jest op? Jest, a to że teraz każdy noobek nią gra to sprawa inna. Podobnie jest z viktorem, tylko wymaga większego ogarnięcia skilli, ale w sprawnych rękach będzie walił za duży dmg jak na 1 postać.
powiem wam tak oni zawsze robia a bit op postac zeby ja kupowali potem ja nerfia, jedyna nowa postka jakiej nie nerfili (za moich czasow) jest prawdopodobnie riven
Witam, od niedawna , dokładnie wczoraj pojawiła się nowa postać- Viktor.Grałem już pare gier z nim jedni byli lepsi a jedni gorsi ale zawsze pod koniec gry patrzałem na zadany damage od bohaterów i zawsze Viktor miał 300k+!! Moje pytanie to dlaczego? może to bug a może przesadzona postać.Z góry dzięki:)