Vindictus a Europa

Witam interesuję się tą grą już od pewnego czasu a niestety nie wiem czemu w moim przypadku proxy nie działam, no dobra ale nie o to chciałem zapytać. Wytłumaczcie mi co producenci mają do nas że nie wypuszczają gry na rynek Europejski, przecież gdyby to zrobili to dużo bardziej by im się to opłacało. Przecież tak na prawdę w grze nie musieli by zmieniać nic bo chyba każdy zna brytyjski angielski i amerykanski angielski i raczej każdy by wiedział o co chodzi w zadaniu lub statystykach przedmiotu. Więc może ktoś mi to wytłumaczy co oni mają do Europy, że nie chcą gry wypuścić na rynek Europejski?

Co do twojego pierwszego zdania - KLIK!!!

Nexon wypuści Vindictusa EU, ale jak widać nie spieszy im się.

Teraz założyli blokadę, żeby nie było sytuacji gdzie wszyscy europejczycy zostaną na NA, bo tam mają lepsze postacie i EQ.

No dobrze ale co to im da, tylko coraz większa liczba graczy będzie hakowała grę, żeby tylko się tam dostać

Może nie mają teraz czasu, może są zajęci czymś co zapewni im większy zysk, może mają jakieś problemy prawne itp. Nie wydaje mi się żeby podawali gdzieś oficjalny powód więc będziesz musiał cierpliwie czekać jak cała reszta.

Nie mają czasu? Hah, Vindictus miał startować w grudniu 2010, a nie ma go do teraz.

Tak samo z ich strona EU: http://vindictus.nexoneu.com/ Nic się nie zmieniło.

Może i bym pobawił się w wersje US, ale odpycha mnie zamknięty świat w tej grze.

Witam interesuję się tą grą już od pewnego czasu a niestety nie wiem czemu w moim przypadku proxy nie działam, no dobra ale nie o to chciałem zapytać. Wytłumaczcie mi co producenci mają do nas że nie wypuszczają gry na rynek Europejski, przecież gdyby to zrobili to dużo bardziej by im się to opłacało. Przecież tak na prawdę w grze nie musieli by zmieniać nic bo chyba każdy zna brytyjski angielski i amerykanski angielski i raczej każdy by wiedział o co chodzi w zadaniu lub statystykach przedmiotu. Więc może ktoś mi to wytłumaczy co oni mają do Europy, że nie chcą gry wypuścić na rynek Europejski?