Vindictus - Dark Knight

Siemka to tak

łucznikiem wbiłem 40 lvl

zrobiłem misje dostałem skill Dark Knight

moje pytanie jest takie jak odkryć 2gą forme tej transformacji ? przy skillu jest napisane że musze mieć 40 lvl ( mam 41 ) ciągle przy niej jest ? i nie moge jej się nauczyć

jakieś porady ?

Musisz wbić poziom DK'iem, wbijasz go używając go.

Musisz mieć bodajże 10-ty poziom DK, żeby odblokować 2nd Transform.

11-ty. W zasadzie po prostu musisz wydać 10 punktów i 11-tym odblokujesz 2nd Transformację.

@EDIT: Uprzedzając pytanie: punkty zdobywa się co każdą godzinę i zależy ile zadasz dmg. Ja zawsze robię na bossie.

Idąc niższe poziomem dungi najlepiej używać transformacji na samym, natomiast w przypadku wyższych poziomem - przy bossie.

czyli jak użyje go np na bosie to za to dostaje jakieś pkt tak ? a można je gdzieś sprawdzić ile ich mam ?

Experience do Dark Knight'a zależy od zadawanego dmg.

Czyli: czym więcej zadajesz obrażeń - tym więcej expa do DK dostajesz.

Proste niczym budowa "cepa" ;d

Maksymalnie mozna dostac tylko 100Punktów. Jest to granica ktorej nie przebijesz jakbys nie chciał. Dobicie do tego jest proste- nie zgiń i nie stój w miejscu.

Za dmg dostajemy od 25 do 75XP - reszta jest stała/ 25XP stojac i nic nie robiąc(chociaz sam nie wiem czy wtedy nam zaliczy ale kto by tak robił?). 2TH dodatkowo do aktywacji wymaga zużycia AP. Wczesniej wytłumaczyli jak odblokować. 11 skill w Skill tree ( Skrót C/ subkategoria PATH)

Siemka to tak

łucznikiem wbiłem 40 lvl

zrobiłem misje dostałem skill Dark Knight

moje pytanie jest takie jak odkryć 2gą forme tej transformacji ? przy skillu jest napisane że musze mieć 40 lvl ( mam 41 ) ciągle przy niej jest ? i nie moge jej się nauczyć

jakieś porady ?