Europa nie ma niczego, Ameryka ma Episode 4, a Korea Południowa lada moment będzie witać Episode 8. O czym mówię? O Vindictus, znany w Azji jako Mabinogi Heroes. „Krzaczkowaci” gracze dostaną masę nowości, które my ujrzymy dopiero za kilkanaście miesięcy.Ósmy epizod przyniesie ze sobą nowego dungeona, z ogromnymi i potężnymi golemami. Nowa postać – ...
Vindictus: Episode 8 debiutuje w Korei Południowej
Gdzieś na forum umieszczałem BlackBoxParty od Nexonu.
Mówili tam że nexon posiada swoje oddziały ciężko pracujące w Korei i Ameryce.
Nie wspomnieli o europie.
O co mi chodzi?
Nexon Europe to tylko sieć serwerów, a wszelkie prace dotyczące gier na naszym rynku są prowadzone albo w Ameryce albo w Korei, a przynajmniej takie wnioski można wyczytać z wypowiedzi nexonu oraz z faktu iż nie postrzegają naszego rynku jako specjalnie dochodowego (co mnie dziwi) więc nie chcą inwestować z zakładaniem nowej placówki i najmowaniem setek pracowników, skoro mogą kupić serwery i zatrudnić ludzi do moderowania oficjalnych for.
Z tego powodu podana jakiś czas temu data 3 of February może być na 90% poprawna, tak więc jak do 3 przyszłego miesiąca pojawi się przynajmniej strona Vindicutsa jako coś więcej niż zapowiedź, ta informacja nawet się potwierdzi.
2 Lata później - "Episode 8 już w europie!!!"
2 Lata później - "Episode 8 już w europie!!!"
Po wyjściu Vindicutsa w Europie dogonimy Amerykę w mniej-więcej rok tak jak to było przy Mabinogi Europe.
Europa nie ma niczego, Ameryka ma Episode 4, a Korea Południowa lada moment będzie witać Episode 8. O czym mówię? O Vindictus, znany w Azji jako Mabinogi Heroes. „Krzaczkowaci” gracze dostaną masę nowości, które my ujrzymy dopiero za kilkanaście miesięcy.Ósmy epizod przyniesie ze sobą nowego dungeona, z ogromnymi i potężnymi golemami. Nowa postać – ...