Krótko mówiąc, taki błąd podczas rozgrywki w Vindictusa, ktoś wie jak to naprawić?
Z góry dzięki
Często to masz? Ja tam mam raz na tydzień(?) i mi to tam nie przeszkadza
http://vindictus.nexon.net/Community/#%2Fshowthread.php%3F50772-Exception_access_violation-Engine
Polecają redownloading
Zdarza się to sporadycznie, ale jest uciążliwe gdy komus zostało pół bara a tutaj błąd wskakuje ;/
Czyściłem CCleanerem, w sumie to czyszcze rejestr codziennie. Spróbuję zrobić redownloada i powiem jak jest, dzięki.
Pobrałem ze stronki świeżą instalkę, a właściwie to downloadera, po pobraniu automatycznie pokazał się button "instal", no a potem... jak na ss'ach. Ktoś to rozumie?
Odświeżam
Odświeżam.
Zgodnie z poradami z innego, angielskiego forum, próbowałem pobrać Vindictusa z innej przeglądarki (mozilla) oraz poprzez pobieranie manualne (w 3 plikach).
Dalej ten sam błąd, error = -46, nie mam już pomysłów, proszę o pomoc.
Dzięki za zainteresowanie, lecz czytalem juz ten temat, napisałem nowy właśnie dlatego, że ani czyszczenie rejestru, ani pobieranie z innej przeglądarki ani nic innego tutaj nie pomaga. Ktoś jeszcze ma jakieś pomysły?
Tak zrobię, dzięki za informacje o programie, jest świetny tylko strasznie mała prędkość pobierania. Dodam, że ściągam Vindictusa Europe, pobierałem go z
chroma (z downloadera a także manualnie, te file 1, 2 i 3),
z mozilli (manualnie)
i z explolera ;D (też downloader i manualnie).
Zaktualizuje te stery i dam znać czy wyszło.
Starania na nic, zaktualizowałem wszystkie sterowniki, bez zmian. W sumie na tych samych, starych sterownikach chodził mi 5 dni temu vindictus, potem (jak na począdku tematu), w celu naprawienia błędu, zrobiłem redownloada i wyskakuje ten error = -46 zaraz po tym jak ściągne te 5GB gry.
Odświeżam.
Dzięki wszystkim za pomoc, problem rozwiązany.
Pobrałem Vindictus Downloader z mozilli, download samego clienta przebiegł jednym ciągem, dzięki czemu pliki nie zostały uszkodzone.
+ wcześniej stery z DriverEasy, dziękówa VampirLord, okazały się przydatne.
http://en.vindictus....load/GameClient
Temat do zamknięcia
Skoro temat nie został jeszcze zamknięty, co do pobrania klienta wiadomo o co chodzi, ale błąd pojawia się nadal (patrz pierwszy post).
No może nie taki sam błąd, ale bardzo podobny. Pojawił się po dość długim czasie ok 3 dni grania średnio po 3-5h.
'click' na OK (1 zdjęcie) pojawia się to drugie większe okno. Gdy wybiorę ten pierwszy, pogrubiony przycisk z '??' wysyła się jakiś raport czy coś (nie idzie odczytać przez te pytajniki i znaki), po czym wszystkie okna gasną i zostaje czysty pulpit, gdy wybieram to 2, wtedy do razu okna się zamykają.
Jeśli komuś coś to mówi proszę o odpowiedź
Każdy to ma. Zwykły crash. Odpal drugi raz i ciesz się grą. A jak nie masz z kim grać to zapraszam w nasze progi PW info :
Każdy to ma. Zwykły crash. Odpal drugi raz i ciesz się grą. A jak nie masz z kim grać to zapraszam w nasze progi PW info :
OK postaram się to zignorować, nie pojawia się zbyt często, więc na razie jest git, dzięki.
Crashe z "krzaczkami" zdarzają się czasem, a błędy z engine, to cóż silnik HF jak ma nawalone dużo to lubi siadać.
To po prostu Vindictus. Albo raczej Nexon. Nie poradzisz. Ale to się nie zdarza tak często. Mi z raz może maks 2 razy dziennie