Vindictus EU - ekipa/wspólna rozgrywka

Witam witam wszystkich gorąco. Chciałbym zapytać się was czy znajdą się chętne osoby do wspólnej gry w Vindictus który jest całkiem interesującym tytułem z bardzo szybko rozwijającym nieś contentem. Czy są jacyć nowi gracze owej gry lub weterani którzy chcieliby zorganizować wspólną ekipą do rozgrywki. Jeżeli będzie nas większa ilość będzie możliwość zorganizowania gildii. Co wy na to kto się pisze ?? Proszę poniżej podawać swój nick :) Aaaaa jeszcze jedno bardzo miło by było gdybyście posiadali TeamSpeak 3 :) Pozdrawiam serdecznie.

Nick w grze: Arrokis- Gram głównie wieczorami, Postacią Sylas. Możesz zaprosić do friendów w grze to kiedy obgadamy sprawę.

Mozna popykac. Zapodajcie linkiem do konta steam.

Vindictus jest na steam ??

Z tego co się orientuję to Vindictus ze steam'a działa tylko na wersji NA. Do czasu fuzji Nexon EU i Nexon NA najlepiej grać na EU: http://en.vindictus.nexoneu.com/NXEU.aspx . Poza tym, o ile dobrze pamiętam, to wersja NA posiada IP Block.

https://discord.gg/0ttFBVL6SdMZ1u6C

Zapraszam na nasz komunikator. Razem ogarniemy temat Vindictusa.

Dołączam się do gry ^^

Planujecie grać od nowa czy już macie jakieś postacie?

Ja moge od nowa :)

także moge od nowa

Mogę dojść, ale strona eu vindictus nie działa

ja niestety posiadam już ts3 i siedze tam ze znajomymi z którymi gram w Vindictusa i raczej przechodzenie na coś innego nas nie kręci :) Bo na ts3 mamy ekipę do SWTOR i GW2 itp.

Czy to na pewno strona Vindictus EU nie działa? U mnie wyświetla się bez problemów. Może jakiś problem ze strony przeglądarki ew. internetu. Kiedyś też mi się zdarzało, że w ogóle nie można było wejść na stronę, albo strona ładowała się bardzo długo.

Działa bez żadnego problemu

Szary podaj wiecej info. Kto gra, ile osob, czy od nowa, pewni gracze, kulturalni?

kulturalni, wiek 20+, 4 osoby jak na razie :) Dodatkowo posiadamy doświadczonego gracza który pomaga nam w grze. Ekipa mała ale grosik do grosika i będzie ekipa Janosika :P

kulturalni, wiek 20+, 4 osoby jak na razie  Dodatkowo posiadamy doświadczonego gracza który pomaga nam w grze. Ekipa mała ale grosik do grosika i będzie ekipa Janosika 

A gracie od początku ? Czy już jakieś lvl wbity ?

ja z kolegą od początku jeden ma 30 lvl ja w tej chwili 24 ale zacząłem wczoraj grać od nowa szybko idzie jak na razie. W razie czego mogę pomóc w run :)

My mamy 10lvl, dosc doswiadczeni gracze gier mmo i pochodnych :) Dawaj namiar na ts3.

178.217.186.11:2342 hasło SWTOR

Jaki kanal?