Vindictus EU :))

Przeglądając różne strony spotkałem się z pewnym zadowalającym artykułem.Tak Moi mili doczekamy się Vindictusa w EU !!

Trochę z Dużym opóźnieniem ale zawsze to coś zapraszam do czytania!!!

Po kilku miesiącach oczekiwania, Vindictus wreszcie pojawi się w europejskiej wersji. Według Nexon , gra MMO powinna być dostępna na Starym Kontynencie w czwartym kwartale 2011 roku.

Gra już jest dostępna w Korei i kontynencie północnoamerykańskim, niedawno dowiedziałem się, że beta testy Vindictus wkrótce ruszą także w Chinach. Minęło trochę czasu i cierpliwości, ale gra MMO pojawi się w końcu także w Europie i z zadowoleniem graczy Starego Kontynentu w czwartym kwartale 2011 roku.

Po pierwsze, chcielibyśmy przeprosić za opóźnienie w uruchomieniu gry Vindictus w Europie. Wiemy, że gracze są bardziej podekscytowani, aby móc dostać w swoje ręce grę. Z dumą informujemy, że gra pojawi się w czwartym kwartale 2011 roku. - powiedział Sungjin Kim z Nexon Europe.

Przygotowujemy się do uruchomienia gry w Europie, na początek będzie można grać w co najmniej jednym innym języku. Vindictus odniósł już ogromny sukces w Ameryce Północnej i został bardzo dobrze przyjęty przez społeczność graczy. Mamy nadzieję, że i gracze z całej Europy będą mieli również dużo zabawy.

I wyjaśnienia, że to europejska wersja Vindictus powinna zacząć się rozwijać na E3 , od 7 do 9 czerwca w Los Angeles (plotki mówią, że europejska wersja gry została już zapowiedziana w ubiegłym roku 2010), a następnie w Europie na GamesCom Kolonii w sierpniu.

Oni se jajca robią, przecież Vindictusem EU to my podłogę wytrzemy "Gracze z całej Euroby będą mieli również dużo zabawy" taaa... Korea - 10 uptade'ów, Ameryka - 8...Europa - (-1)...

Ale -(-1) daje +1!

Fortuna ale to był myślnik a nie minus, minus to dopiero to w nawiasie ^^

Przeglądając różne strony spotkałem się z pewnym zadowalającym artykułem.Tak Moi mili doczekamy się Vindictusa w EU !!Trochę z Dużym opóźnieniem ale zawsze to coś zapraszam do czytania!!! Po kilku miesiącach oczekiwania, Vindictus wreszcie pojawi się w europejskiej wersji. Według Nexon , gra MMO powinna być dostępna na Starym Kontynencie w czwartym kwartale 2011 roku.Gra już jest dostępna w Korei i kontynencie północnoamerykańskim, niedawno dowiedziałem się, że beta testy Vindictus wkrótce ruszą także w Chinach. Minęło trochę czasu i cierpliwości, ale gra MMO pojawi się w końcu także w Europie i z zadowoleniem graczy Starego Kontynentu w czwartym kwartale 2011 roku.Po pierwsze, chcielibyśmy przeprosić za opóźnienie w uruchomieniu gry Vindictus w Europie. Wiemy, że gracze są bardziej podekscytowani, aby móc dostać w swoje ręce grę. Z dumą informujemy, że gra pojawi się w czwartym kwartale 2011 roku. - powiedział Sungjin Kim z Nexon Europe. Przygotowujemy się do uruchomienia gry w Europie, na początek będzie można grać w co najmniej jednym innym języku. Vindictus odniósł już ogromny sukces w Ameryce Północnej i został bardzo dobrze przyjęty przez społeczność graczy. Mamy nadzieję, że i gracze z całej Europy będą mieli również dużo zabawy.I wyjaśnienia, że to europejska wersja Vindictus powinna zacząć się rozwijać na E3 , od 7 do 9 czerwca w Los Angeles (plotki mówią, że europejska wersja gry została już zapowiedziana w ubiegłym roku 2010), a następnie w Europie na GamesCom Kolonii w sierpniu.

Mógłbyś podać jakieś źródło, byłbyś bardziej wiarygodny.

Przecież pisałem o tym ponad 2 tygodnie temu w newsach, podając nawet źródło:)

1 post :)http://www.vindictus.pl/

A kij z Vindictusem. Gra taka se a znając Nexon'a to europejska wersja będzie jeszcze gorsza.

@up Jeżeli europejska wersja będzie ;)

Nie wiem czym wy sie tak zachwycacie w tym vindictusie.....grafika jak grafika zamkniety swiat(instancje)...JEzei ktos naprawde chce zagrac w no-target musi zagrac w TERE :)

@UP nie każdy ma kase aby płacić co miesiąc za gre ;]

Eden Eternal wydaje się lepszy, niż Vindictus o którego trzeba prosić.

Eden Eternal ? haha prosze cie w vindicusie nie biegasz na lamie, nie walczysz z kurcazczkami albo nie zbierasz kwiatkow :) Podchodzisz do misia bierzesz cos co masz pod reka i nawalasz go w baniak az padnie... Jak mozna porownac takie gry?

Vindictus Europe

Hello Vindictus fans! We know there has been a great demand on Vindictus for its European debut and we are very sorry that we couldn't provide you with timely updates and news. We sincerely apologize for such a long delay and we are more than happy to announce that Vindictus is coming to Europe in this year's Q4! Stay tuned here as we'll be dropping you updates through our Facebook channel.

Wreszcie oficjalna informacja na piśmie.

Tylko tak piszecie, ze nie bedziecie grac, a jak wyjdzie zaloze sie, ze kazdy zagra.

mod_ico.png
Warn za złamanie punktu 7.3 Regulaminu - Kubox

Przeglądając różne strony spotkałem się z pewnym zadowalającym artykułem.Tak Moi mili doczekamy się Vindictusa w EU !!

Trochę z Dużym opóźnieniem ale zawsze to coś zapraszam do czytania!!!

Po kilku miesiącach oczekiwania, Vindictus wreszcie pojawi się w europejskiej wersji. Według Nexon , gra MMO powinna być dostępna na Starym Kontynencie w czwartym kwartale 2011 roku.

Gra już jest dostępna w Korei i kontynencie północnoamerykańskim, niedawno dowiedziałem się, że beta testy Vindictus wkrótce ruszą także w Chinach. Minęło trochę czasu i cierpliwości, ale gra MMO pojawi się w końcu także w Europie i z zadowoleniem graczy Starego Kontynentu w czwartym kwartale 2011 roku.

Po pierwsze, chcielibyśmy przeprosić za opóźnienie w uruchomieniu gry Vindictus w Europie. Wiemy, że gracze są bardziej podekscytowani, aby móc dostać w swoje ręce grę. Z dumą informujemy, że gra pojawi się w czwartym kwartale 2011 roku. - powiedział Sungjin Kim z Nexon Europe.

Przygotowujemy się do uruchomienia gry w Europie, na początek będzie można grać w co najmniej jednym innym języku. Vindictus odniósł już ogromny sukces w Ameryce Północnej i został bardzo dobrze przyjęty przez społeczność graczy. Mamy nadzieję, że i gracze z całej Europy będą mieli również dużo zabawy.

I wyjaśnienia, że to europejska wersja Vindictus powinna zacząć się rozwijać na E3 , od 7 do 9 czerwca w Los Angeles (plotki mówią, że europejska wersja gry została już zapowiedziana w ubiegłym roku 2010), a następnie w Europie na GamesCom Kolonii w sierpniu.