Przeglądając różne strony spotkałem się z pewnym zadowalającym artykułem.Tak Moi mili doczekamy się Vindictusa w EU !!
Trochę z Dużym opóźnieniem ale zawsze to coś zapraszam do czytania!!!
Po kilku miesiącach oczekiwania, Vindictus wreszcie pojawi się w europejskiej wersji. Według Nexon , gra MMO powinna być dostępna na Starym Kontynencie w czwartym kwartale 2011 roku.
Gra już jest dostępna w Korei i kontynencie północnoamerykańskim, niedawno dowiedziałem się, że beta testy Vindictus wkrótce ruszą także w Chinach. Minęło trochę czasu i cierpliwości, ale gra MMO pojawi się w końcu także w Europie i z zadowoleniem graczy Starego Kontynentu w czwartym kwartale 2011 roku.
Po pierwsze, chcielibyśmy przeprosić za opóźnienie w uruchomieniu gry Vindictus w Europie. Wiemy, że gracze są bardziej podekscytowani, aby móc dostać w swoje ręce grę. Z dumą informujemy, że gra pojawi się w czwartym kwartale 2011 roku. - powiedział Sungjin Kim z Nexon Europe.
Przygotowujemy się do uruchomienia gry w Europie, na początek będzie można grać w co najmniej jednym innym języku. Vindictus odniósł już ogromny sukces w Ameryce Północnej i został bardzo dobrze przyjęty przez społeczność graczy. Mamy nadzieję, że i gracze z całej Europy będą mieli również dużo zabawy.
I wyjaśnienia, że to europejska wersja Vindictus powinna zacząć się rozwijać na E3 , od 7 do 9 czerwca w Los Angeles (plotki mówią, że europejska wersja gry została już zapowiedziana w ubiegłym roku 2010), a następnie w Europie na GamesCom Kolonii w sierpniu.