[Vindictus] Gildia VaIhaIIa

28260932134204074510.png

Witam!

Zapraszam wszystkich chętnych do dołączenia w nasze szeregi.

Gildia powstała tydzień temu, przyjmujemy doświadczonych jak i całkiem świeżych graczy, wszyscy zaczęliśmy od początku, więc nie ma absolutnie żadnych zastrzeżeń co do poziomu nowych członków. Oprócz TS3 + słuchawek/głośników nie wymagamy niczego, zawsze przyjemniej jeśli byś aktywnie uczestniczył w rozmowach, ale absolutnie Cię nie będziemy do tego zmuszać.

Wiele osób zgłaszało wątpliwości, co do nazwy, która jest 'oblatana', zgodzę się z tym, jednak w wielu grach w Vindictusie owszem byłem członkiem Walhalli/Valhalli(jak kto lubi) i zawsze atmosfera była świetna, teraz jest podobnie więc nie widzę sensu brania w ogóle tego pod uwagę, nie nazwa tworzy gildię, tylko jej członkowie.

Jeśli chcesz do nas dołączyć napisz do Nas w grze lub na forum, możesz nawet w tym temacie. Nicki liderów:

Simeonus | Simonis_Paullus - Simeonus, czyli ja ^^

VampirLordPL- VampirLord

Wendzio - R3D

Jeszcze raz wszystkich serdecznie zapraszam, na pewno nie będziecie żałować :)

wyslalem prosbe o przyjecie w grze, nick: EvilPancake

Hmmm zassysam vindictusa ogarne co i jak jak mi się spodoba odezwę się do was

Ciekawe ile wytrzyma kolejna forumowa gildia.

warn_ico.png
Warn za niepotrzebny offtop. - Might

Możesz dodać w gzre nick-Limannielkou

dopiero zacząłem i jestem że tak powiem 'Laikiem' ale gra narazie bardzo mi sie podoba

Miałem chwilową przerwę, wracam do gry i wszystkich dodam :)

Witam bardzo serdecznie

właśnie instaluje gre bo mnie zaciekawiła

co do tematu jak spodoba mi się gra to się z chęcią przyłącze choć jak dla mnie nazwa gildi dziwnie się kojarzy :P

Zasysam.

Nick: PhantomLorD

Zamykam na prośbę autora

28260932134204074510.png

Witam!

Zapraszam wszystkich chętnych do dołączenia w nasze szeregi.

Gildia powstała tydzień temu, przyjmujemy doświadczonych jak i całkiem świeżych graczy, wszyscy zaczęliśmy od początku, więc nie ma absolutnie żadnych zastrzeżeń co do poziomu nowych członków. Oprócz TS3 + słuchawek/głośników nie wymagamy niczego, zawsze przyjemniej jeśli byś aktywnie uczestniczył w rozmowach, ale absolutnie Cię nie będziemy do tego zmuszać.

Wiele osób zgłaszało wątpliwości, co do nazwy, która jest 'oblatana', zgodzę się z tym, jednak w wielu grach w Vindictusie owszem byłem członkiem Walhalli/Valhalli(jak kto lubi) i zawsze atmosfera była świetna, teraz jest podobnie więc nie widzę sensu brania w ogóle tego pod uwagę, nie nazwa tworzy gildię, tylko jej członkowie.

Jeśli chcesz do nas dołączyć napisz do Nas w grze lub na forum, możesz nawet w tym temacie. Nicki liderów:

Simeonus | Simonis_Paullus - Simeonus, czyli ja ^^

VampirLordPL- VampirLord

Wendzio - R3D

Jeszcze raz wszystkich serdecznie zapraszam, na pewno nie będziecie żałować :)

Standardowe pytania:

Możesz coś więcej napisać o gildii?

1. Gra jest w angielskiej wersji językowej więc spodziewam się że średnia wieku jest wysoka Ale ciekawi mnie jaka?
  2. Macie komunikator głosowy i ile osób z niego korzysta?
  3. Umiejętności graczy gildii? Ilu i na jakim poziomie? (Weaponsmithing, itp)
  4. Staż w grze? (Jakie macie doświadczenie)
  5. Ilość graczy? Ile Max Lvl? Średnia Lvl?
  6. Czy do Gildii można dołączyć kilkoma swoimi kontami? To ważne bo zaburza rzeczywistą ilość członków.