Vindictus gildia

To moze Karabiny Avalonu? -.=. Panowie! To nie jest czas na wymyslanie nazwy. Moze pierw wszyscy zalatwcie sobie klucze, a potem spotkajcie sie na servie i tam pogadajcie co i jak. A kto powiedzial, ze gra bedzie wam sie podobac? Za szybko sie za to zabieracie. Swoja droga, czy nie uwazacie, ze nazwa to najmniejszy problem?

To moze Karabiny Avalonu? -.=. Panowie! To nie jest czas na wymyslanie nazwy. Moze pierw wszyscy zalatwcie sobie klucze, a potem spotkajcie sie na servie i tam pogadajcie co i jak. A kto powiedzial, ze gra bedzie wam sie podobac? Za szybko sie za to zabieracie. Swoja droga, czy nie uwazacie, ze nazwa to najmniejszy problem?

si, z tego co widze to d*pa bedzie a nie granie u mnie.

Może ktoś mi powiedzieć jak połączyć się z serwerem nexona z Polski?;p czego używacie?..aha, ja mam publiczne IP..to nie wiem czy mogę? help..gg 1408795..ale jak mogę to chętnie dołączę się do składki na guild no i do gildi też..:). A tak w ogóle to w grudniu będzie ta gierka dla nas EU :D, ale chętnie ja wypróbuje najpierw ;p

piszę się jeśli w gildi nie będzie typów nieznających ortografii
Interpunkcja też jest ważna, drogi wrażliwcze. - Slod

Ja znam zasady ortografii ,ale nie zawsze umię je zastosować.

Już oblukuje vindictusa, apropo gdy sie ktos zarejestruje to przychodza 2 kolejne klucze na maila

Btw. gram na West, nick Korius ^^

O ile patrzyłem, to nawet serwera nie uzgodniliście... Mam nadzieję, że wybierzecie east, bo bliżej :P

Serwer East

Nick: Hyrsa

Btw. gram na West, nick Korius ^^

Ja tylko jestem ciekaw jakiego proxy uzywasz bo próbowałem już kilku, a na żadnym niemoge sie zalogować.

Metodą prób udało mi się zalogować, gildii z tego co zrozumiałem od graczy in-game zbytnio nie idzie zrobić dlatego proponuje pisać w tym temacie nicki oraz server.

MightTay

East

KapitanBomba

East

Jezeli pomysl stworzenia polskiej gildii jest nadal aktualny to moj nick to: Shiranji [East]

Ja gram z kumplami na Wescie , wiec zapraszam ;)

Szukam chętnych do założenia gildi(czy jak to sie tam nazywa) w Vindictusie. Jeśli są chętni to proszę pisać tutaj, potem się jakoś w grze zdzwonimy.

Po rozpoczęciu bety fajnie by było też jakbyście podali nicki.