Szukam chętnych do założenia gildi(czy jak to sie tam nazywa) w Vindictusie. Jeśli są chętni to proszę pisać tutaj, potem się jakoś w grze zdzwonimy.
Po rozpoczęciu bety fajnie by było też jakbyście podali nicki.
Szukam chętnych do założenia gildi(czy jak to sie tam nazywa) w Vindictusie. Jeśli są chętni to proszę pisać tutaj, potem się jakoś w grze zdzwonimy.
Po rozpoczęciu bety fajnie by było też jakbyście podali nicki.
Jeżeli gra będzie warta świeczki to piszę się.
Chętnie bym zagrał lecz nie mam klucze. Jeżeli ktoś posiada wolne to prosze o kontakt gg : 13748401
Ja moge dołączyć, posiadam klucz lecz gry nie pobrałem jeszcze ponieważ byla wywiadowka u mnie w szkole i narazie nie pogram. Ale jestem chętny!
Zgłaszam się na lidera!!
Zgłaszam się na lidera!!
pff... Marzyć każdy może
@down
... To ja już wole Michiego
Zgłaszam się na lidera!!
hahahaha, oczywiscie, ze ja nim bede : D!
Też się chętnie pisze ale nie mam klucza. Jeżeli ktoś jest na tyle uprzejmy aby móc go dac prosze o kontakt na nr. gg 10285730 wrazz podaniem nickku z forum
piszę się jeśli w gildi nie będzie typów nieznających ortografii
Ja się z chęcią dołącze jak będzie się dało jakoś przyzwoicie grać i nie będzie strasznych lagów(w co wątpie) ;]
Ja się piszę, oczywiście jeżeli będę wysoko postawionym członkiem w gildii xD nie no, vice lider może być lub coś w ten deseń.
Grę będę miał dopiero jutro.
Jak narazie to mi proxi server ni edziała.........
Chętnie bym dołączył do gildii lecz nie mam klucza więc jeśli ktoś ma jeden wolny to niech mi go wyśle na gg 11620960.Będę bardzo wdzięczny.
Ja mogę zająć pozycję caporegime, choć chyba nie muszę wam mówić, by się na tym zaoceanicznym syfie nie zadomawiać ;p
Ja się piszę do Gildii. Może nazwijmy ją jakos sensownie. np. The Guild , Polish Meat, Trumble Bubble, Chrup Chrupki, Destroyers, Massive Attack, Suck my Tits, Gdzie jest moje piwo? , Zostaw Ryśka, Evangelion, Latina, Mario Bros ( szef by się nazywał Mario ;], Placebo, High Five, Shovel Team, Blue Assasins.
eee...
Ja proponuje Last Man Standing
Ok mam klucz więc piszę się na ten pomysł. Pozdro
Liderem niech bedzie ktos odpowiedzialny, +20 lat, gimnazjum lubi wladze.
Ja sie pisze tylko mam prosbe... Zeby nie przyjmowac ludzi ponizej 16 lat.
A co do nazwy to zawsze podobaly mi sie Loyal Society, Bloody Legion albo Honor and Might. Takie moje propozycje ^^'
Loyal Society, Bloody Legion albo Honor and Might
Daj spokój. Co 3-cia gildia ma podobne nazwy. Ja proponuje Różowe Słonie Hochonie, Ja Tu Tylko sprzątam lub Wyimaginowani.