Vindictus kilka pytań

Mam kilka pytań dotyczących Vindictusa więc grę zacząłem stosunkowo niedawno i mam parę pytań więc jeżeli jesteście w stanie pomóc i macie troszkę czasu to byłbym wdzięczny.

1. Jaki to jest konkretnie quest za który dostajemy 2 stronę w plecaku ?

2. Jak łowić ryby i czy są z tego korzyści ?

3. Kai jakie skile co maxować jakie zbroje co nosić no i o kai-u tak w skrócie

4. Jak wyżej tylko z tą różnicą że chodzi o Lann-a (kolega gra)

5. Jak dobrze zarabiać ? na czym farmić ?

2. Bierzesz questa z Mercenary Outpost, dostajesz fishing ticket, wychodzisz na przystań i po prawej masz tablice taką jak do zadań, tam na mapie masz jeden "dung" do łowienia, wbijasz na to i strzelasz harpunami z łodzi ^ ^ Korzyści z tego raczej zerowe ;/

3/4. Na wiki vindictusa masz podane zalecane maxowanie skilli do wybranej broni.

5. Zależy od lvla, teraz się trochę pozmieniało ale kiedyś było dobrze powtarzać tego dunga z 2 wielkimi pająkami, albo robić raidy (party 8) łapać itemy z break off i opychać na markecie po xxxk, ewentualnie samemu crafić zbroje, enchantować i sprzedawać :D

To nic, że jedna rybka jest warta ok 80k. Korzyści zerowe. Sarcasm mode off. Farmić czy nie farmić... wystarczy robić raidy na lvl +60. Zawsze jest jakaś szansa na fajny drop.

Ja sie dolacze do pytan. Dopiero zaczelem gre. I nie wiem jak np pisac w grze tak zeby nademna byla chmurka?

2.Jak i gdzie sprzedac itemki? mam juz caly plecak nie wiem co sprzedac a co sie moze przydac :/

jeszzce jedno. Aktywowalem skill xe sie nazywa czy jakos tak i on zabiera mi zycie:/ da sie go jakos usunac czy cos ?(Postac lynn)

Jeszcze gdzie mozna kupic hp potiony? skonczyly mi sie i nie wiem. Prosze o pomoc :D

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

Itemy możesz sprzedawać w market place - taka duża tablica obok prosiaków ;) lub u jakiegoś npc np Fergus.

W market place wpisz sobie nazwę przedmiotu, który Cię interesuje - wyświetli Ci się jego aktualna cena. Dzięki temu będziesz w stanie zorientować się czy jest to wartościowy przedmiot, czy też zwykły śmieć.

Nie da się usunąć Xe move. Przeciwnie, trzeba nauczyć się go wykorzystywać.

Poty kupujesz i crafcisz w Colhen, w Magic Lab u npc Brynn.

Aby gadać w chmurce trzeba wykupić megafon (is)

Itemki sprzedajesz w Marketplace

XE nie da się usunąć, a za to jest bardzo pomocne. Nie spamuj bezsensownie LPM i PPM a nie będzie problemu.

Potki kupujesz u alchemika (przy wyjeździe do Corhelm)

pomocne ? ja tam kilka razy poszedlem na queta i prawie padlem :P juz staram sie zwracac uwage co wciskac aby nie wykorzystywac tego skillu przez wzglad na hp.

pomocne ? ja tam kilka razy poszedlem na queta i prawie padlem juz staram sie zwracac uwage co wciskac aby nie wykorzystywac tego skillu przez wzglad na hp.

Bo nie potrafisz jeszcze grać, XE nie raz ratuje dupe na raidach.

mam jeszcze pytanie odnosnie tego gdzie zdobyc lub kupic lepsze eq?

Z tego co widze na wiki mozna np samemu stworzyc seta. Poptrzeba do tego wiele np itemkow. Jak wy radziliscie sobie z ubiorem postaci?

I jezeli ktos lub jakis mob mnie zabije. To trace lvl doswiadczenie spadaja itemki? czy nie ma zadnych konsekwencji?

Jak sobie radziłem z robieniem seta?

Poszedłem do NPC, sprawdzałem jakie matsy, farmiłem je i robiłem nie wiem w czym ty masz problem.

Mam kilka pytań dotyczących Vindictusa więc grę zacząłem stosunkowo niedawno i mam parę pytań więc jeżeli jesteście w stanie pomóc i macie troszkę czasu to byłbym wdzięczny.

1. Jaki to jest konkretnie quest za który dostajemy 2 stronę w plecaku ?

2. Jak łowić ryby i czy są z tego korzyści ?

3. Kai jakie skile co maxować jakie zbroje co nosić no i o kai-u tak w skrócie

4. Jak wyżej tylko z tą różnicą że chodzi o Lann-a (kolega gra)

5. Jak dobrze zarabiać ? na czym farmić ?