Vindictus - kilka pytań

Witam !..

... po dlugiej przerwie. Otoz mam kilka pytan na temat gry, wiec:

1. Kiedy gra robi sie trudniejsza? Tzn. mozemy dostac codziennie set przez ktorego gra nie wymaga od nas zbytniego wysilku...

2. Trudno jest osiagnac item cup ?

3. Spora spolecznosc ?

Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam,

5 !

1. Robi sie ciekawie na ok.. 40lv(Jak robisz transke) lecz gra robi się konkretna na 60lv.

2. Sory nie rozumiem pytania.

3. Tak. Jest duze grono graczy. Gildie znalesc bardzo łatwo;)

Zgaduję, że nabycie najlepszego eq to kwestia czasu (nabicie kasy i kupno w auction house/zdobycie itemów i craft).

Jednak enchant tychże itemów jest pewnie bardziej czasochłonny i... ekhm. bardziej frustrujący :)

Co do dobrego seta to trzeba sie ostro nabiegac. Czasem jest fart ,ze za 1 dungiem poleci nam cos cennego, czasem wymaga to dlugiej zabawy.

Sam set to nie jest większy problem, ale włożyć do niego przyzwoite enchanty (r9) i podbić na min. +10 to jest dopiero wyzwanie dla nas i naszego portfela

A Vindictus ma może spolszczenie? bo kiepsko u mnie z angielskim

A jaki tam angielski potrzebny żeby wiedzieć o co chodzi?

No jeżeli chcesz wiedzieć co robią poszczególne skille, jakie staty dają dane itemy lub co masz zrobić w queście to przynajmniej podstawy. Pozatym jeżeli nie znasz podstaw angielskiego, odpuść sobie mmo, najwyżej te polskie tylko.

W Vindictusa nie masz nawet co zaczynać grać bez ŚREDNIEJ znajomości j.angielskiego (słaba znajomość nie przejdzie ;d), ponieważ skille są na prawdę pokomplikowane trzeba je rozumieć, questy musisz czytać w całości bo nie zawsze masz wyraźnie napisane "idź i zabij x takich potworów w takim miejscu", więc nie polecam zaczynać :P

ok dzięki

Witam !..

... po dlugiej przerwie. Otoz mam kilka pytan na temat gry, wiec:

1. Kiedy gra robi sie trudniejsza? Tzn. mozemy dostac codziennie set przez ktorego gra nie wymaga od nas zbytniego wysilku...

2. Trudno jest osiagnac item cup ?

3. Spora spolecznosc ?

Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam,

5 !