Vindictus - klucz

Mam pytanie. Jeszcze trwa faza, w której potrzebne są klucze? bo tyle gram w Runes of Magic, że nie na bierzaco jestem :) Jeśli tak to jest osoba, która miałaby w zapasie jakiś klucz? Byłbym bardzo wdzieczny bo potrzebuje odskoczni do czegoś dynamiczniejszego.

Nie wiem czy jest jeszcze w ogóle taka możliwość uaktywnienia klucza, a nawet jeśli to nie łudź się, że ktoś go jeszcze ma w ogóle. Ale niedługo ma wyjść wersja EU na która też czekam.

Heh a wie ktoś kiedy bedzie wersja EU dokładnie? :)

To wie tylko Chuck Norris i Jezus z mojego avatara;]

A przynajmniej mozecie mi powiedzieć, bo widze, że nieoficjalnie premiera miała być dzisiaj zostało powiedziane, czy bedzie w tym roku? bo póki mam wolne to bym sobie pograł jeszcze :)Ahhh jak ja bym chciał premiere najpóźniej jutro :D

Premiera miała byś miesiąc temu, dziś, jutro i pojutrze.... i ja raczej wątpię, że wystartuje nie wcześniej jak za 1-2 miesiące.

Ja watpie czy wystartuje w polowie 2011 roku i 2012 grudnia 21 koniec swiata i kazdy gral minute w Vindictusa :)oczywiscie w EU

Zielaczek Vindictus startuje w 2011 a ty tutaj pier**lisz o końcu świata

Do puki nie pojawi się oficjalne info potwierdzające premierę, śmiem powątpiewać w udaną krucjatę Vindictusa w Europie. W tym i następnym i ostatnim... i.... Roku naszej Egzystencji.

Mam pytanie. Jeszcze trwa faza, w której potrzebne są klucze? bo tyle gram w Runes of Magic, że nie na bierzaco jestem :) Jeśli tak to jest osoba, która miałaby w zapasie jakiś klucz? Byłbym bardzo wdzieczny bo potrzebuje odskoczni do czegoś dynamiczniejszego.