Vindictus Path skill pytanie

Witam wasz drodzy uzytkownicy Forum, mam male i bardzo istotne dla mnie pytanie. Glowie sie od dawna i nie mam pojecia jak zresetowac Path skill, da si to wgl zrobic?, moze za pomoc ajakiejs runy badz sam sie resetuje, pamietam ze kiedys od nowa musialem punkty dac... ;/ chcialbym nadac funkcje od nowa ;) Prosilbym o pomoc, z gory dzieki

Musiałeś kiedyś dać jeszcze raz, bo wszyscy musieli. I teraz nie ma możliwości resetu z tego co wiem. Pozdro

Po co resetować, skoro przy lvl'owaniu przemiany i tak wszystko wymaxujesz, więc nie widze sensu resetować (o ile jest to w ogóle możliwe).

A jeśli chodzi ci o zmiane przemiany z DK na Palka i odwrotnie to jest to niewykonalne (przynajmniej narazie).

ps. Jeżeli się mylę to mnie poprawcie.

Chodzi mi o przemiane z dk na bk i jest to mozliwe juz od 10 pkt, chcialbym te punkty tak rozlozyc zby akurat weszla mi przemiana bo jak wiecie nie jest to mozliwe jezeli te punkty sa nie tak jak trzeba rozlozone.

Witam wasz drodzy uzytkownicy Forum, mam male i bardzo istotne dla mnie pytanie. Glowie sie od dawna i nie mam pojecia jak zresetowac Path skill, da si to wgl zrobic?, moze za pomoc ajakiejs runy badz sam sie resetuje, pamietam ze kiedys od nowa musialem punkty dac... ;/ chcialbym nadac funkcje od nowa ;) Prosilbym o pomoc, z gory dzieki