Vindictus- problem z tworzeniem postaci

witam mam taki problem z grą vindictus. włączam gre, loguje się i po zalogowaniu na konto w musze zrobić postać. ale wyskakuje mi takie okienko gdzie pisze "Crimsom blade seurity code" czy jakoś tak . i mam pokazane 2 pola i cyfry i znaki na dole. o co chodzi? wpisuje cod(zmyślony) a to nie działa? jaki cod musze wpisać? prosze o pomoc

A w oba okienka wpisujesz takie same kody? Z tego co pamiętam to jak to wyskakiwało, to wszystko pisało co zrobić, a jeżeli twój angielski jest na tak niskim poziomie, to polecam usunąć Vindictus, bo codziennie będziesz robił 10 tematów, o co chodzi.

Crimson code jest to tak jakby drugie hasło, musisz je ustawić w innym wypadku, w razie jakichkolwiek prób kradzieży, nie pomogą ci w supporcie. A z tym angielskim to bym nie przesadzał, osobiście znam koleżankę, która kompletnie nie umie języka a wbiła 70 lvl ;)

witam mam taki problem z grą vindictus. włączam gre, loguje się i po zalogowaniu na konto w musze zrobić postać. ale wyskakuje mi takie okienko gdzie pisze "Crimsom blade seurity code" czy jakoś tak . i mam pokazane 2 pola i cyfry i znaki na dole. o co chodzi? wpisuje cod(zmyślony) a to nie działa? jaki cod musze wpisać? prosze o pomoc