Witam
Otóż kiedyś grałem w Vindictusa miałem tam postać z Jump Eventu z 40 lvl. Loguję się na stronie i wyskakuje mi że podałem nieprawidłowe dane. Login i email są cały czas zajęte nie wiem co zrobić.
Witam
Otóż kiedyś grałem w Vindictusa miałem tam postać z Jump Eventu z 40 lvl. Loguję się na stronie i wyskakuje mi że podałem nieprawidłowe dane. Login i email są cały czas zajęte nie wiem co zrobić.
moża masz caps locka, albo spróbuj ctrl+shift i włącz/ wyłąccz num locka
Złe hasło? Kliknij Zapomniałem hasła i po sprawie...
Dobra hasło już odzyskałem. Ale mam większy problem teraz trzeba je zmienić. A nie jest to takie proste. Trzeba podać imię nazwisko e-mail i datę urodzenia. E-mail i datę pamiętam ale gorzej z imieniem i nazwiskiem.
Też nie pamiętałem jakie dane wprowadziłem podczas rejestracji. Napisałem do suppotu, a oni po tygodniu mi je przysłali. Lepiej napisz już teraz i przygotuj się na czekanie.
Ja tam nie zmieniałem, ponieważ nie pamiętaj jakie dane podawałem. Kliknij Przypomnij później czy jakoś tak
Przed chwilą wysłałem. Teraz tylko czekać i przy okazji nauczyć się hasła które mi na e-maila wysłali.
Witam