Vindictus TEAM-PLAY

Oathiel dopisany,

@MetalRaven, jeżeli będzie taka możliwość to dojdziemy całą zapisaną ekipą, o ile wszyscy zadeklarowani będą grać :)

Ok, w razie czego pisz pw, podam Ci namiary na tsa.

jak juz gracie, to niech ktos ts'a poda na priv, gdziekolwiek

IP: tspolska.pl Kanal 15 pass qwerty

kanał jest wsyztsko jest ino ludzi nie ma :)

Jak nie ma podanej żadnej konkretne godziny...

Przepraszam wszystkich za nieogarniecie sytuacji, mam problemy z internetem. MOZECIE JUZ ZACZYNAC GRAĆ, ts podałem wcześniej reszte rzeczy uzgodnijcie z SoniQ. Ja wrócę najprędzej jutro rano.

Przepraszam za sytuacje i Pozdrawiam.

niestety sam założyciel nigdy się nie pokazał ale jak coś ja na TSie często jestem więc zapraszam chętnych :)

WITAJCIE !

Szukam osób do rozpoczęcia nowej przygody w grze Vindictus, grać będziemy w party, przede wszystkim chodzi mi o stworzenie drużyny, dzięki, której każdy z nas miło spędzi czas.

GRAMY NA SERWERZE EUROPEJSKIM.

http://vindictus.nexoneu.com/NXEU.aspx

Wymagania :

Ilość czasu poświecanego grze : conajmniej 2h dziennie.

Posiadanie mikrofonu oraz TS3.

Ponadto szukam osób, które mają tzw. wolę walki i nie odejdą po tygodniu gry.

Minimalna kultura, oczywiście można używać wulgaryzmów, ale nie w ilości przemysłowej. (dotyczy ts3)

małe Q&A :

Dlaczego startujemy od wtorku? : Grać zaczniemy od wtorku aby każdy kto się zgłosi zdążył pobrać sobie clienta, zrobić konto i zapoznać się chociaż minimalnie z grą (poradniki/filmiki na yt)

Czy muszę się dostosować do drużyny i grać wybraną klasą? : Nie, grasz klasą, którą chcesz, gra ma przede wszystkim sprawiać Ci przyjemność.

Czy planujesz założyć gildię? : Tak, jeżeli tylko znajdzie się odpowiednia ilość graczy.

Co jeżeli zgłosi się więcej osób na początku gry, będziecie grać tylko w 1 party a reszta musi sobie radzić? : Absolutnie nie podzielimy się na równe grupy, tak aby każdy czerpał radość z gry, wiadomo granie w action-mmo samotnie szybko się nudzi.

Czy mogę się zgłosić jeżeli nie miałem wcześniej styczności z Vindictusem? : Tak, sam dopiero pierwszy raz podchodzę do tej produkcji.

Jak można się z tobą skontaktować? : Pisząc pw. na forum lub pod numerem gg : 12537941 (ale polecam pierwszą opcję)

Jak ma wyglądać pomoc ingame? : W ten sposób, że gramy w party, expimy i wykonujemy questy razem, wymieniamy się itemkami (przynajmniej w początkowym etapie gry).

Co jeżeli nie posiadam mikrofonu? : Wymagany jest jeżeli chodzi o party ,szukam przede wszystkim ludzi, z którymi będę mógł rozmawiać w trakcie gry. Jeżeli stworzona będzie gildia to oczywiście nie wymagam od każdego posiadania owego urządzenia.

O mnie w ogromnym skrócie, kto bedzie chciał ten pozna w trakcie gry :

Nick : Igicho /Rayu

Lista zapisanych :

-Igicho (ja)

- SoniQ

-michal99

-Asterek

-PanKremator

-Raylieght

-SuchCio

-ketiow

-R3d

-Verixon

-Oathiel

WAŻNE INFO : Start ekipy jestem zmuszony przełożyć na Czwartek 11.07 z przyczyn technicznych.

Po TS3 można zgłaszać się do : SoniQ