WITAJCIE !
Szukam osób do rozpoczęcia nowej przygody w grze Vindictus, grać będziemy w party, przede wszystkim chodzi mi o stworzenie drużyny, dzięki, której każdy z nas miło spędzi czas.
GRAMY NA SERWERZE EUROPEJSKIM.
http://vindictus.nexoneu.com/NXEU.aspx
Wymagania :
Ilość czasu poświecanego grze : conajmniej 2h dziennie.
Posiadanie mikrofonu oraz TS3.
Ponadto szukam osób, które mają tzw. wolę walki i nie odejdą po tygodniu gry.
Minimalna kultura, oczywiście można używać wulgaryzmów, ale nie w ilości przemysłowej. (dotyczy ts3)
małe Q&A :
Dlaczego startujemy od wtorku? : Grać zaczniemy od wtorku aby każdy kto się zgłosi zdążył pobrać sobie clienta, zrobić konto i zapoznać się chociaż minimalnie z grą (poradniki/filmiki na yt)
Czy muszę się dostosować do drużyny i grać wybraną klasą? : Nie, grasz klasą, którą chcesz, gra ma przede wszystkim sprawiać Ci przyjemność.
Czy planujesz założyć gildię? : Tak, jeżeli tylko znajdzie się odpowiednia ilość graczy.
Co jeżeli zgłosi się więcej osób na początku gry, będziecie grać tylko w 1 party a reszta musi sobie radzić? : Absolutnie nie podzielimy się na równe grupy, tak aby każdy czerpał radość z gry, wiadomo granie w action-mmo samotnie szybko się nudzi.
Czy mogę się zgłosić jeżeli nie miałem wcześniej styczności z Vindictusem? : Tak, sam dopiero pierwszy raz podchodzę do tej produkcji.
Jak można się z tobą skontaktować? : Pisząc pw. na forum lub pod numerem gg : 12537941 (ale polecam pierwszą opcję)
Jak ma wyglądać pomoc ingame? : W ten sposób, że gramy w party, expimy i wykonujemy questy razem, wymieniamy się itemkami (przynajmniej w początkowym etapie gry).
Co jeżeli nie posiadam mikrofonu? : Wymagany jest jeżeli chodzi o party ,szukam przede wszystkim ludzi, z którymi będę mógł rozmawiać w trakcie gry. Jeżeli stworzona będzie gildia to oczywiście nie wymagam od każdego posiadania owego urządzenia.
O mnie w ogromnym skrócie, kto bedzie chciał ten pozna w trakcie gry :
Nick : Igicho /Rayu
Lista zapisanych :
-Igicho (ja)
- SoniQ
-michal99
-Asterek
-PanKremator
-Raylieght
-SuchCio
-ketiow
-R3d
-Verixon
-Oathiel
WAŻNE INFO : Start ekipy jestem zmuszony przełożyć na Czwartek 11.07 z przyczyn technicznych.
Po TS3 można zgłaszać się do : SoniQ