Vindictus TEAM-PLAY

WITAJCIE !

Szukam osób do rozpoczęcia nowej przygody w grze Vindictus, grać będziemy w party, przede wszystkim chodzi mi o stworzenie drużyny, dzięki, której każdy z nas miło spędzi czas.

GRAMY NA SERWERZE EUROPEJSKIM.

http://vindictus.nexoneu.com/NXEU.aspx

Wymagania :

Ilość czasu poświecanego grze : conajmniej 2h dziennie.

Posiadanie mikrofonu oraz TS3.

Ponadto szukam osób, które mają tzw. wolę walki i nie odejdą po tygodniu gry.

Minimalna kultura, oczywiście można używać wulgaryzmów, ale nie w ilości przemysłowej. (dotyczy ts3)

małe Q&A :

Dlaczego startujemy od wtorku? : Grać zaczniemy od wtorku aby każdy kto się zgłosi zdążył pobrać sobie clienta, zrobić konto i zapoznać się chociaż minimalnie z grą (poradniki/filmiki na yt)

Czy muszę się dostosować do drużyny i grać wybraną klasą? : Nie, grasz klasą, którą chcesz, gra ma przede wszystkim sprawiać Ci przyjemność.

Czy planujesz założyć gildię? : Tak, jeżeli tylko znajdzie się odpowiednia ilość graczy.

Co jeżeli zgłosi się więcej osób na początku gry, będziecie grać tylko w 1 party a reszta musi sobie radzić? : Absolutnie nie podzielimy się na równe grupy, tak aby każdy czerpał radość z gry, wiadomo granie w action-mmo samotnie szybko się nudzi.

Czy mogę się zgłosić jeżeli nie miałem wcześniej styczności z Vindictusem? : Tak, sam dopiero pierwszy raz podchodzę do tej produkcji.

Jak można się z tobą skontaktować? : Pisząc pw. na forum lub pod numerem gg : 12537941 (ale polecam pierwszą opcję)

Jak ma wyglądać pomoc ingame? : W ten sposób, że gramy w party, expimy i wykonujemy questy razem, wymieniamy się itemkami (przynajmniej w początkowym etapie gry).

Co jeżeli nie posiadam mikrofonu? : Wymagany jest jeżeli chodzi o party ,szukam przede wszystkim ludzi, z którymi będę mógł rozmawiać w trakcie gry. Jeżeli stworzona będzie gildia to oczywiście nie wymagam od każdego posiadania owego urządzenia.

O mnie w ogromnym skrócie, kto bedzie chciał ten pozna w trakcie gry :

Nick : Igicho /Rayu

Lista zapisanych :

-Igicho (ja)

- SoniQ

-michal99

-Asterek

-PanKremator

-Raylieght

-SuchCio

-ketiow

-R3d

-Verixon

-Oathiel

WAŻNE INFO : Start ekipy jestem zmuszony przełożyć na Czwartek 11.07 z przyczyn technicznych.

Po TS3 można zgłaszać się do : SoniQ

Oj nie mam TS3 :wacko:

ja sie pisze jesli we wtorek od dawna chcialem w to zagrac ale samemu sie nie chcialo ;)

ja też sie pisze

SoniQ i michal99 przyjęci oczywiście. Jeżeli mozna to taka uwaga dla nastepnych osób podawajcie jakiś kontakt do siebie gg czy cokolwiek.

Co do gendur'a to nie wiem, czy nie ma tylko ts3 czy też mikrofonu wiec nie zapisuje go.

Dopisz mnie , chętnie pogram :3

mam nadzieje, ze to bedzie jakas zgrana ekipa, ktora nie rozsypie sie po kilku dniach, chetnie z kims pogram w Vindictusa, grajac samemu szybko sie nudzi ;D

@tak, ludzie z mmorpg.org.pl maja taka tendencje, ze sie szybciutko rozsypuja ;)

gg : 5126074

Panowie dopisani, jutro w godzinach 18-19 roześle wszystkim na pw bądź gg adres serwera TS3. (po prostu chce mieć pełną listę to wyśle grupową wiadomość.) Widzę, że na ten moment już szykuje się granie w dwóch party, ale dobierzemy się w miarę klasami na TSie dopiero)

Pozdrawiam i zapraszam do zgłaszania się.

nie lepiej zrobić gildie ?

nie lepiej zrobić gildie ?

Tak, oczywiscie gildia będzie zważywszy na to ile osób się zgłasza, ale najpierw zbieram ludzi, muszę wejść do gry, gildi pewnie na 1 levelu się nie da zrobić, więc dlatego teraz tutaj dogaduje kwestie organizacyjne.

Pozdrawiam.

Chetni co chca grac to niech pisza do mnie pw o TS3 zawsze mozna pogadac i sie zintegrowac :)

Moge pograć. Mam dużo doświadczenia , ponad 60 lvl na koreańcu i 44 (kiedyś to był max) na US.

o mnie zapomniałes :((((( mikro mam a action rpg grałem nie raz więc znam zasady.

Ketiow i SuchCio dopisani.

dopisane do głównego postu :

WAŻNE INFO : Start ekipy jestem zmuszony przełożyć na Czwartek 11.07 z przyczyn technicznych.

Po TS3 można zgłaszać się do : SoniQ

Pozdrawiam.

Zapisz mnie,zawsze chciałem w jakiejśc ekipię w tą grę pograć.

Nie mam neta aktualnie(korzystam z mobilneg), ale mogę wam coś pomóc. Często wracam do tej gry - aktualnie 71 Karok. Set i staty ogólnie słabe, ale skoro większość dopiero zaczyna to na lajcie będzie :P

GG macie podane, na TS'a jak da radę to wpadne skype jak trzeba to mogę wysłać, napiszcie tylko na PW.

Hmm, sorrki że tak się może wtrące albo i nie. Widze że zaczynacie od czwartku, pytanie czy nie lepiej od piątku? Chętnie z Wami zagram z tym że moge zagrać dopiero od około godziny 21-22 także nie wiem czy taka godzina będzie pasowała fajnie by było jakbym dostał odpowiedź :).

Oczywiście mogę Cię dopisać, zaczynamy od czwartku myślę, że przed południem, oczywiście jeżeli będziesz chciał grać to Ci pomogę odrobić te levele :)

Ja także jestem chętny ^^

Zapraszam do zgranej i doświadczonej gildii.