Witam ,
Ostatnio wzieło mnie jakoś tak zagrać na Vindzie US . Dlaczego ? Bo jest lepszy -.- ...
Ostatnio jak grałem te sposoby na zmienianie IP zmieniały się , macie jakiś dobry sposob ? Jak napisze AOL to was wysmieje o,o
Witam ,
Ostatnio wzieło mnie jakoś tak zagrać na Vindzie US . Dlaczego ? Bo jest lepszy -.- ...
Ostatnio jak grałem te sposoby na zmienianie IP zmieniały się , macie jakiś dobry sposob ? Jak napisze AOL to was wysmieje o,o
Nie ma dobrego sposobu na gracie przez proxy. Granie na EU to jedyne dobre rozwiązanie. Jeśli jesteś jednak masochistą, pobaw się Proxycapem. Pozdro
na us będziesz miał takie lagi że ci się odechcę grać
@up
Ja tam na NA (bawiąc się z PROXY) wbiłem 63 lvl i na lagi nie narzekałem (czasem nawet hostowałem i hamburgero-jady nic sie do mnie nie pluły). Więc chyba nie jestem masochistą xD
a co do programu to polecę Ci ProxyCap w wersji 5.01. Game Guard nigdy mi go nie wykrył.
Ja także grałem na NA i miałem 51, ale grało się tylko jak byłeś hostem. Jak tylko dołączyłeś do jakiejś łodzi to masakra.
Aol 9.0 albo 9.5 i git.Gram tak w maplestory.
Witam ,