Witam. Szukam osób, które grały w obie gry i mogą je jakoś porównać(+, -) Nie wiem którą gre sciąnąć. Zaraz napiszecie: "ściągnij obie i przetestuj". Niestety stały brak miejsca na dysku mi to uniemożliwia. Także proszę o Waszą pomoc!
Vindictus vs C9
Hmm... w C9 dobiłem z 4 postacie do max lvl, a w vindictusie wytrzymałem do 10lv... Moim zdaniem dużo lepsze jest C9. Pvp nie mogę porównać bo grałem tylko w c9, gdzie jest bardzo przyjemne.
Gadanie. Vindictus to dungeonówka, a C9 ma zamknięty świat. Mi z kolei nie przypadł do gustu C9 prawie w cale, a w Vindictusie mam Fione na 70 (max) i Evie na 51. Vindictus przyciąga tym, że jest bardziej brutalny. Sam tak to chociaż odbieram. Lepszy system walki, nie ma jakiś ognistych swordow i skill'i typu skok na 10 metrów i rozłam w ziemi. Ja gorąco zachęcam do Vindictusa, w gildii miła atmosfera.
PS: Nie jestem jakimś fanboy'em i to jest moja subiektywna ocena więc bez hejtowania. Pozdro
Tutaj masz identyczny temat.
Zdecydowanie C9, Vindictus to crap jakich pełno na dodatek jest monotonny większość inst wygląda tak samo.W C9 masz dużo więcej klas do wyboru, do tego pvp, instancji w wersji hell i survivale. 5 września w C9 ma wyjść jakiś większy patch, może dojdzie jeszcze jedna klasa.
tylko, że vindictus polega na skillu, C9 nie - tam spamujesz tylko "skille" numeryczne "1, 2, 3..."
balans w C9 leży totalnie, melee wymiatają w PvP, gierkę można przejść solo, słabiutkie mody na PvP, lecz crafting jest bardzo fajny, tak samo jak miasta i dungi, bossy niestety nie są wymagajacy i mozna je pokonac na jeden sposob (przynajmniej do 38 lvl, do tego doszedlem)
vindictus ma lepsza fizyke
w sumie i tak najlepsza dungeonowka to Dragon Nest, ewentualnie Rusty Hearts, ale jesli mialbym wybierac Vin vs C9, to wybralbym to pierwsze
Mam 1-szy problem z Vindictusem..
Po wciśnięciu START GAME. Wyskakuje błąd i każe się od nowa zalogować. Jednak to nic nie daje. Sprawdzałem na dwuch kontach. Help plox
Gdzie jeeeeesteś mój Dragon Nescie?!
Spróbuj odpalić z folderu. Ja tak gram i nie mam żadnych problemów
NIestety mam to samo.
Wracając do 1 pytania dla mnie c9 jest lepsze od vindictusa w tym że ma mniejsze wymagania i lepszą grafikę (fpsy na ustawieniach low w vindictusie to od 15 do 30 a w c9 na wysokich bez cieni trzymają się od 20 do 60) a jeśli chodzi o walkę to nie widzę wielkiej różnicy.
Ot moje skromne zdanie
ps tak wiem piszę ponad miesiąc po założeniu tematu ale może komuś się przyda
Witam. Szukam osób, które grały w obie gry i mogą je jakoś porównać(+, -) Nie wiem którą gre sciąnąć. Zaraz napiszecie: "ściągnij obie i przetestuj". Niestety stały brak miejsca na dysku mi to uniemożliwia. Także proszę o Waszą pomoc!