Witam
Wraz z trójką znajomych postanowiłem podjąć próbę zrzeszenia polskiej społeczności vindictusa. W tym celu powstała pierwsza polska gildia na prywatnym serwerze vindictusworld: VaeVictis.
Dwa lata temu prowadziliśmy największą polską gildię na serwerze globalnym - graliśmy pod szyldem "Kiss". Po dłuższej przerwie postanowiliśmy powrócić do vindicitusa, tym razem na serwerze prywatnym.
Zapraszamy wszystkich polskich graczy do wspólnej gry. Jedynym warunkiem dołączenia do naszej społeczności jest korzystanie z komunikatora głosowego teamspeak3.
Kontakt w grze:
TheMightyOne
Metal
Nevar
Afka
Vindictus World - VaeVictis
Siemaneczko, właśnie ściągnąłem ten prywatny serwer, pytanie tylko... Jak ja niby mam się zarejestrować? Niby przez launchera, wrzuca mnie na strone tego serweru i mam tylko login, download, forum i facebook. ^^
Wystarczy wpisać Login i password. Konto tworzy się automatycznie.
Czy W VaeVictis nie gra przypadkiem Thalatos?
Po co grać w grę f2p ma serwerze prywatnym?
wie ktoś czemu znowu serwer nie działa od wczoraj?
to już 2 raz jak serwer nie chodzi w piątek i sobote nie chodził serwer.
jak tu grać jak tak się dzieje?
wie ktoś coś o tym czy to wina serwera czy czegoś innego?
Witam
Wraz z trójką znajomych postanowiłem podjąć próbę zrzeszenia polskiej społeczności vindictusa. W tym celu powstała pierwsza polska gildia na prywatnym serwerze vindictusworld: VaeVictis.
Dwa lata temu prowadziliśmy największą polską gildię na serwerze globalnym - graliśmy pod szyldem "Kiss". Po dłuższej przerwie postanowiliśmy powrócić do vindicitusa, tym razem na serwerze prywatnym.
Zapraszamy wszystkich polskich graczy do wspólnej gry. Jedynym warunkiem dołączenia do naszej społeczności jest korzystanie z komunikatora głosowego teamspeak3.
Kontakt w grze:
TheMightyOne
Metal
Nevar
Afka