Vindictus

Witam.

Dzisiaj pobrałem grę, o której coraz więcej się mówi.

Nigdy nie grałem w gry tego typu (non-target) dlatego postanowiłem spróbować.

Z filmików widziałem, że gry o tym systemie walki są nowością ostatnio coraz bardziej popularną.

Uruchomiłem grę, zalogowałem się na konto, pominąłem jakiś tam samouczek i ruszyłem naprzód.

Doszedłem do Doków, gdzie na mapie podświetlało mi miejsce, w który toczymy "Battle".

Dołączyłem do party, zabrało mnie na statek, potem przeszło do prezentacji graczy (bomba to wygląda) i rozpoczęła się gra.

Nie wiedząc kompletnie o co w tym chodzi ruszyłem przed siebie i zacząłem killać jakieś mobki.

Na środku tego pomieszczenia stoi słup z dwom "balonami".

Grałem już kilka razy tą całą "Potyczkę" i za każdym razem mi się nie udawało.

Nawet expa nie zbierałem, za zabite potworki. ;/

Co trzeba zrobić by to wygrać? ;D Czy ma to jakiś związek z tymi "balonami" pośrodku?

Szukałem jakichś Polskich, nawet Angielskich poradników na ten temat, lecz nic nie znalazłem.

Przecież tam masz napisane że to jest event, że trzeba rzucać arbuzami w te balony i że do tego jest zalecana full party..

Pewnie chodzi Ci o The Cookie Jar. Jak kolega wyżej wyjaśnił, jest to event. Niemal identyczny był na Halloween. Radze Ci jednak przejśc samouczka, bo jest niesamowicie klimatyczny :]

Pozdrawiam

Witam.

Dzisiaj pobrałem grę, o której coraz więcej się mówi.

Nigdy nie grałem w gry tego typu (non-target) dlatego postanowiłem spróbować.

Z filmików widziałem, że gry o tym systemie walki są nowością ostatnio coraz bardziej popularną.

Uruchomiłem grę, zalogowałem się na konto, pominąłem jakiś tam samouczek i ruszyłem naprzód.

Doszedłem do Doków, gdzie na mapie podświetlało mi miejsce, w który toczymy "Battle".

Dołączyłem do party, zabrało mnie na statek, potem przeszło do prezentacji graczy (bomba to wygląda) i rozpoczęła się gra.

Nie wiedząc kompletnie o co w tym chodzi ruszyłem przed siebie i zacząłem killać jakieś mobki.

Na środku tego pomieszczenia stoi słup z dwom "balonami".

Grałem już kilka razy tą całą "Potyczkę" i za każdym razem mi się nie udawało.

Nawet expa nie zbierałem, za zabite potworki. ;/

Co trzeba zrobić by to wygrać? ;D Czy ma to jakiś związek z tymi "balonami" pośrodku?

Szukałem jakichś Polskich, nawet Angielskich poradników na ten temat, lecz nic nie znalazłem.