Witam nowego forumowicza.
Virrk się przedstawić
Czołem, miłego pobytu życzę.
Witamy.
Słuchaj się mnie a dobrze tu wyjdziesz. (Koyiro approved)
Witaj. Mam nadzieję że jesteś ogarniętych bo nie chce kolejnej osoby z która mam mieć jakieś starcie
Crash+telefon=double post. Modzi do dzieła
Witam i zycze milego wieczoru ^^
Witam, dziękuję i nawzajem.
Witam nowego forumowicza.
Dzień dobry wieczór.
Czołem, miłego pobytu życzę.
Witam
Witamy.Słuchaj się mnie a dobrze tu wyjdziesz. (Koyiro approved)
Widzę, że bawisz się w Diego z Gothica
Pan i władca MAGAR przybył w pośpiechy by cię przywitać ;p
pa jaki zaszczyt cię kopną ^^ witaj w naszym pełnym kultury i dobrze wychowanym gronie ;pp
Aka'Magosh!
Pan i władca MAGAR przybył w pośpiechy by cię przywitać ;ppa jaki zaszczyt cię kopną ^^ witaj w naszym pełnym kultury i dobrze wychowanym gronie ;pp
Dzień Dobry.
Aka'Magosh!
Aka'Magosh my friend!
Jak każdy normalny człowiek kocham filmy SCI-FI oraz Fantasy.
Nie jestem jakąś wielką fanką, ale też lubię. Brofist?
Witaj Eryk również słucham Hip-Hopu życzę miłego pobytu na forum ;p
No Witaj, owocnych walk z trollami, mokrego dyngusa, smacznego jajeczka i takie tam ...
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam na imię Eryk, a w różnorakich grach rozpoznawalny po nick'ach: Virrk, Havoc. Mam 17 lat. Grami (MMO-)RPG interesuję się od kiedy to w wieku 10 lat otrzymałem w swoje rączki grę pod tytułem ''Gothic''. Po instalacji zanurzyłem się w świat gry. Potem nastały inne produkcje. Niestety dojrzewania potrafi zmienić. Od około pół-tora roku nie zagrałem w żadnego MMORPG, ponieważ miałem ważniejsze sprawy. Jednak ostatkami sił wracam do maniaczenia w gry. Nie chciałbym was tutaj zanudzać, ale skoro już się przedstawiam to interesuję się jeszcze muzyką. Głównie, a raczej jedynie Hip-Hop'em. Polskim i tym zza oceanu. Pochwalę się, że sam piszę teksty. Jak każdy normalny człowiek kocham filmy SCI-FI oraz Fantasy. Mogę je oglądać godzinami. Tyle chyba wystarczy. Jeżeli macie jakieś pytania to piszcie do mnie ma PW lub w temacie. Pozdrawiam.