Virrk się przedstawić

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam na imię Eryk, a w różnorakich grach rozpoznawalny po nick'ach: Virrk, Havoc. Mam 17 lat. Grami (MMO-)RPG interesuję się od kiedy to w wieku 10 lat otrzymałem w swoje rączki grę pod tytułem ''Gothic''. Po instalacji zanurzyłem się w świat gry. Potem nastały inne produkcje. Niestety dojrzewania potrafi zmienić. Od około pół-tora roku nie zagrałem w żadnego MMORPG, ponieważ miałem ważniejsze sprawy. Jednak ostatkami sił wracam do maniaczenia w gry. Nie chciałbym was tutaj zanudzać, ale skoro już się przedstawiam to interesuję się jeszcze muzyką. Głównie, a raczej jedynie Hip-Hop'em. Polskim i tym zza oceanu. Pochwalę się, że sam piszę teksty. Jak każdy normalny człowiek kocham filmy SCI-FI oraz Fantasy. Mogę je oglądać godzinami. Tyle chyba wystarczy. Jeżeli macie jakieś pytania to piszcie do mnie ma PW lub w temacie. Pozdrawiam.

Ja jakoś nie trawię Hip-Hopu... Ale sam tworzysz teksty, czyli masz ambicje i widać, że to bardzo lubisz.

Kolbi wita. :P

Ja jakoś nie trawię Hip-Hopu... Ale sam tworzysz teksty, czyli masz ambicje i widać, że to bardzo lubisz.Kolbi wita.

O gustach się nie dyskutuje :P Może moje teksty to amatorszczyzna, ale trening czyni mistrza. Witam Cię również.

Po pierwsze nie ma muzyki takiej jak hip-hop i nazywanie Rapu "hip-hopem" jest żałosne. Po drugie Cześć Eryk

Po pierwsze nie ma muzyki takiej jak hip-hop i nazywanie Rapu "hip-hopem" jest żałosne. Po drugie Cześć Eryk

Mylisz się przyjacielu ^^, ale troche jest prawdy w tym co mówisz. Bo Hip-Hop to kultura, a rap to muzyka, ale nie wracajmy do czasów 90's gdzie tak uważano. Teraz HIP-HOP i rap to dla 80-85% fanów jedno i to samo.

Mylisz się przyjacielu ^^, ale troche jest prawdy w tym co mówisz. Bo Hip-Hop to kultura, a rap to muzyka, ale nie wracajmy do czasów 90's gdzie tak uważano. Teraz HIP-HOP i rap to dla 80-85% fanów jedno i to samo.

a więc takiego kogoś nie można nazwać fanem.

I nie mów mi że mylę się w sprawie czegoś czym żyję

a więc takiego kogoś nie można nazwać fanem.I nie mów mi że mylę się w sprawie czegoś czym żyję

Skoro w tym żyjesz to pewnie wiesz, że po roku 2000 rap został oznaczony jako POP. To wszystko od czego się zaczęło (Czarny Hip-Hop) sprzedało się.

niby przez kogo został oznaczony jako pop? prawdziwy rap tylko w podziemiu wiadomo.

niby przez kogo został oznaczony jako pop? prawdziwy rap tylko w podziemiu wiadomo.

W latach tzw. starej szkoły Hip-Hop był bardzo popularny i brutalny, a po śmierci jego największych artystów (2pac, Notorious B.I.G, Eazy-E) stracił swoją pierwotną surowość. W Polsce narodził się po tym jak biedne blokowiska porównano do Ghetto. Teraz to racja prawdziwy rap, TYLKO w podziemiu. Ja powiedziałem, że się sprzedał. Spojrzyj sobie na wykonawców zagranicznych takich jak: Lil'Wayne, Birdman, Kayne West, Jay-Z. Skończmy tą dyskusję.

W latach starej szkoły mało kto wiedział o rapie zarówno jak powstawał w usa jak i w Polsce. Rap się nie sprzedał tylko zaczął na siebie zarabiać. Zakończmy tą dyskusję

W latach starej szkoły mało kto wiedział o rapie zarówno jak powstawał w usa jak i w Polsce. Rap się nie sprzedał tylko zaczął na siebie zarabiać. Zakończmy tą dyskusję

Ja bym się kłócił z Twoją wypowiedzią ^^

Ale nie masz argumentów :D

Prostując, Ty zakończ tą dyskusje.

Kolega się nam tutaj kulturalnie przedstawić próbuje, dzieli się swoimi pasjami.

Nie naskakuj, nie hejć, bo nie ma o co.

Ale nie masz argumentów

Jeśli jednak tak bardzo chcesz się wykłócać, bo twoje e-ego nie może usiedzieć w miejscu, nie zaczyna się zdania od spójnika.

Cześć Eryk! XD

nie naskoczyłem ani nie hejce nikogo jeżeli uważasz to za hejt to musisz być bardzo wrażliwym chłopczykiem tam w realnym świecie :3

Cześć Eryk! XD

A witam, witam :)

Damax, wyluzuj ;).

Witam i milego pobytu na forum.

Damax, wyluzuj .Witam i milego pobytu na forum.

Witam.

Dla mnie to możesz sobie robić co chcesz i lubić co chcesz o ile nie robisz nikomu krzywdy. Witaj :} B)

Dla mnie to możesz sobie robić co chcesz i lubić co chcesz o ile nie robisz nikomu krzywdy. Witaj :}

Nie robie jak na ten czas ^^

Witam i zycze milego wieczoru ^^