Virtual World

FREE GAME

Zapraszam na stronę nowej gry o nazwie Virtual World Online !!! Gra ma bardzo duzow funcji np. zmiana ubrania itp. ( nie musiesz sie prosic admina o zmiane spritu sam mozesz isc do shop i wybrac sobie w kazdej chwili nowe ubranko za okresloną ilosc złota !!!

Ale nie bende pisał tu o takich rzeczach ;P ;) zanudzili byście sie !!! xD

Do wyboru jest kilka profesji ( vokacji jak kto woli ) :

- Warrior

- Knight

- Sorcerer

- Palladyn

- Druid

- Ninja

Jest możliwość wybrania male/female :P jak w kazdej dobrej gierce mmo... xD

Gra odbywa sie w czasach sredniowiecza... Smoki, orki itp.

Pomysły braliśmy z Gothic, Tibii, World of Warcraft, Dragon Ball Legendary (xD) , z (Anime ,,Naruto") i z róznych innych filmów takich jak: Eragon itp.

Strona Główna Gry ( dopiero sie rozwija ) : www.virtualworldonline.tnb.pl

PS - SC są w galerii ! Gra tez jest robiona na podstawie mojej mangi ,,Virtual World" która narazie liczy 1 TOM - Gra stworzona na silniku: Bevrias

No ciekawe, nie powiem, ale czy sam stworzyłeś silnik czy już gotowy?

Zapraszam na stronę nowej gry o nazwie Virtual World Online !!! Gra ma bardzo duzow funcji np. zmiana ubrania itp. ( nie musiesz sie prosic admina o zmiane spritu sam mozesz isc do shop i wybrac sobie w kazdej chwili nowe ubranko za okresloną ilosc złota !!!Ale nie [glow=red:80e2bfa82a]bende[/glow:80e2bfa82a] pisał tu o takich rzeczach ;P zanudzili byście sie !!! xD

Dla mnie byłoby głupotą prosić admina o zmianę ubrania, więc nie wiem czemu nazywacie to funkcją. To podstawowa rzecz, nie wyróżnia tej gry ponad inne. Mam tylko nadzieję, że to złoto zdobywa się w grze, nie za prawdziwe pieniądze.

Do wyboru jest kilka profesji ( vokacji jak kto woli ) :- Warrior- Knight- Sorcerer- Palladyn- Druid- NinjaJest możliwość wybrania male/female jak w kazdej dobrej gierce mmo... xD

A czym się różni Warrior od Knighta czy Paladyna? Warrior to Wojownik, Knight to rycerz, a Paladyn to Paladyn. Swoją drogą tutaj macie błędy w tłumaczeniu, bo albo wszystkie klasy są po polsku albo wszystkie po angielsku. Więc wypadałoby zmienić "Palladyna" (swoją drogą - paladyn przez jedno "l" się pisze) na Paladin jeśli zostajecie przy angielskich nazwach.

Orki i smoki w średniowieczu? Chyba pomyliłeś czasy kolego.

Pomysły braliśmy z Gothic, Tibii, World of Warcraft, Dragon Ball Legendary (xD) , z (Anime ,,Naruto") i z róznych innych filmów takich jak: Eragon itp.

A jakie pomysły dokładniej jeśli można?

Strona Główna Gry ( dopiero sie rozwija ) : www.virtualworldonline.tnb.plPS - SC są w galerii ! Gra tez jest robiona na podstawie mojej mangi ,,Virtual World" która narazie liczy 1 TOM - Gra stworzona na silniku: Bevrias

W końcu się przyznaliście, że nie Wasz silnik i tego Wam gratuluję. Pokaż mangę, z chęcią przeczytam.

FREE GAME

Zapraszam na stronę nowej gry o nazwie Virtual World Online !!! Gra ma bardzo duzow funcji np. zmiana ubrania itp. ( nie musiesz sie prosic admina o zmiane spritu sam mozesz isc do shop i wybrac sobie w kazdej chwili nowe ubranko za okresloną ilosc złota !!!

Ale nie bende pisał tu o takich rzeczach ;P ;) zanudzili byście sie !!! xD

Do wyboru jest kilka profesji ( vokacji jak kto woli ) :

- Warrior

- Knight

- Sorcerer

- Palladyn

- Druid

- Ninja

Jest możliwość wybrania male/female :P jak w kazdej dobrej gierce mmo... xD

Strona Główna Gry ( dopiero sie rozwija ) : www.virtualworldonline.tnb.pl

PS - SC są w galerii ! Gra tez jest robiona na podstawie mojej mangi ,,Virtual World" która narazie liczy 1 TOM - Gra stworzona na silniku: Bevrias