Visual Upgrade Summoner's Rift!

W koncu mapka bedzie pasowac do postaci. Dla mnie te textury sa takie ''miekkie'', ogolnie championow ostatnio reworkuja na takie ''miekkie tekstury'' (karthus, twitch).

Jak byk macie napisane na glownej stronie ze nie bedziecie musieli ulepszac kompow, pojdzie wam tak samo jak wam chodzilo do tej pory.

At this very moment, the new map is more memory (RAM) intensive than the current map, however we’re optimizing like crazy and we’re committed to performance parity with the current Summoner’s Rift. You will not need to upgrade your PC or Mac.

lawl ;_; tekstury/wygląd mapy jak z Dawngate'a

Po obejrzeniu tego filmiku mam takiego banana na twarzy, ze prawie skurczu dostalem. Nie no wszystko na +... Za tego dragona to dostana ode mnie lizaka, nawet dwa.

Piękne ;_;

A może zrobią tak że otoczenie będzie można niszczyć ;D, to by było już rewolucja na mapce

Nie dziękuje, tak jest niestety w docie gdzie cała drużyna przeciwna schowała się obok mojego tureta za drzewami...

Finał pewnie już znacie.

Sam wrócę do gry jeżeli zrobią taki upgrade :D

Wczoraj jak zobaczyłem ten filmik to aż mi oczy zabłyszczały. tego mi brakowało na Summoner's Rift. Niby lekkie łatki i poprawy wyglądu miał, ale mimo wszystko zaczynał się przejadać i być nieco wczorajszy, a to co zaprezentowali tutaj to mistrzostwo świata. Wiadomo, że zalatuje Dotowością i to było moje pierwsze skojarzenie, ale co w tym złego? LoL to dobra gra i Dota to dobra gra. Niech współżyją i będą podobne. Niektórzy lubią obie, niektórzy jedną z nich, a reszta niech ocenia bez sensu i jedzie po graczach drugiego tytułu. Mapa wygląda świetnie i już zacieram rączki na moment gdy się pojawi oficjalnie.

Co do tego pochłonięcia Summoner'S rift przez Void to obstawiam, że będzie to wszystko połączone. Void pochłonie mapę, a gdy Void zostanie wyparty pojawi się nowy, ładniejszy i odbudowany po zniszczeniach Summoner's Rift.

http://www.surrenderat20.net/2014/06/red-post-collection-more-on-summoners.html

Więcej informacji na temat nowego Summoner's Rift (ENG).

AFAIK mapa trafiła na PBE. :)

A ja mam odwrotne odczucia, jest to bajkowy klimat ale wchodzący w efekt mroku. Jak dla mnie bomba, nie lubię za bardzo cukierkowej grafiki. Chociaż mam dopiero roczny staż, w lolu więc mi wszystkie zmiany się podobają. Chociaż fakt faktem, po takiej grafice wymagania pójdą w górę, a optymalizacja gry nie stoi na wysokim poziome. Pamiętamy co było przedtem jak gracze mieli spadki fps, oby się sytuacja nie powtórzyła. Jednak muszą ruszyć do przodu, aby utrzymać pozycję lidera, i przyciągać nowych graczy. Oby nowa mapa, nie miała bugów po premierze Jak wiadomo riot ma wpadki, więc tu liczę i jestem pewny, że coś nie wypali tak jak trzeba.

Jak najbardziej się z Tobą zgadzam ;)

Mapa jak najbardziej na plus! Animacje potworów poprostu kozackie ;)

Na pewno ciekawiej będzie od poprzedniej mapki , ale jakiegoś wielkiego skoku w grafice nie ma.

Skok jest nieco większy niż przy poprzednim update mapy, bardziej mnie cieszy to że będzie bardziej czytelna jeśli chodzi o ściany i ich grubość.

Z bajkowego klimatu gra powoli zmienia się na fantasy, smuci mnie to trochę ale zobaczymy co z tego wyjdzie (pewnie tona komentarzy typu R.I.P. wooden pc na elohell :D)

Dla niecierpliwych, proszę http://yurixyworks.com/2014/06/27/play-in-new-summoners-rift-on-your-live-server/

Na mapie są.
  • Nowe textury mapy.
  • Animacje ognia, wody, deszcz.
  • Nowe wieże, nexus (wliczając animacje zniszczeń, animacje wybuchu nexusa, i wskaźnik wytrzymałości konstrukcji)
Na mapie nie ma.
  • Nowych potworów i minionów.
  • Nowych sprzedawców po obu stronach mapy.
  • Tła 3d na górnej aleji.

Instalacja jest prosta, wystarczy wszystko rozpakować byle gdzie, i odpalić plik exe.

Ostrzegę tylko, że przy nowym "skinie" na starej mapie możecie trafiać na niewidzialne ściany - obecna mapa ma nieco inny kształt, więc np. drzewa mogą nieco mylić... wszak to tylko podmiana wyglądu.

Mam tą mapę zainstalowaną i nie ma problemów, tylko trochę miniony i potwory nie pasują.

Co sądzicie? Jak się podoba? Oj chyba do lola wrócę jak wprowadzą ten upgrade.