Vladimir vs Swain

Otóż mam dylemat kogo kupić bo obie postacie mi się strasznie podobają :) zależy mi w szczególności o użyteczność w rankedach :) prosiłbym o plusy i minusy :)

Pozdrawiam :)

Vladem zbytnio nie grałem, ale z obserwacji jest dosyć mocny. Nie posiada many, więc spam skillami, do tego mocny life steal, a kałuży nie da się targetować, więc idealna sprawa do mordowania pod turretami.

Swain to jedna z moich głównych postaci więc:

-klatka, slow i arcy mocny DOT

-jak w przypadku Vlada, duży life steal z ulti

-jeden z najbardziej wytrzymałych casterów

-channeled ulti z krótkim cooldown po wyłączeniu

-passyw dający mane za zabijanie

-ale wciąż strasznie mało many (clarity wymagane)

Swain da rade każdemu melee, problemem mogą być tanki.

-ale wciąż strasznie mało many (clarity wymagane)

bullshit - co do części w nawiasie.

vlad został zgwałcony nerfami i w tym momencie jest już lekko słaby, mniejszy range + mega większy cd, bo aż o średnio 0.5 sekundy na 'Q' zrobiło z Niego słabiutkiego champa.

swain > vlad.

Tiaa, swain jest jednak lepszym magiem, poniewaz ma to W, ktore zatrzymuje przeciwnika na dwie sekundki. Ponadto fakt w grze " Swain jest dowodca Noxusa wiec slaby nie jest " ;]

Mam vlada i swaina . Oby 2 uwielbiam. Powiem Ci tak chcesz fun bierz vlada , a jeśli wolisz pobawić się w tf i zabijać nieźle bierz swaina dobry do każdej rozgrywki. Swain>Vlad. :D:rolleyes:

Dziękuję wszystkim za opinie :) kupuje Swain'a :)

Otóż mam dylemat kogo kupić bo obie postacie mi się strasznie podobają :) zależy mi w szczególności o użyteczność w rankedach :) prosiłbym o plusy i minusy :)

Pozdrawiam :)