Void Elsword

Witam

Jestem ciekaw czy znaleźli by się chętni to wspólnej gry w/w grę, na serverze prywatnym?

Nie lepiej na wersji ze steama?

Oczywiście, że nie. Elsword ze steama to czyste P2W. "B" Slot, Ice Burnery, Fossile, Re-skille, itd. na Voidzie masz to wszystko za kasę w grze, lub za darmo. To wszystko przekłada się na to, że na Void Elsie gra więcej ludzi niż na globalach. Update'y też często zdarza się, że wchodzą przed oficjalnymi anglo-językowymi wersjami, bo biorą pliki prosto z wersji koreańskiej (Jeżeli tak się nie dzieje, to update wchodzi po maksymalnie kilku dniach od wyjścia na oficjalnych serwerach). Dziwie się, że w ogóle takie pytanie padło. Najpierw rozeznałbyś się w temacie.

Nigdy nie grałem długo, max nieco ponad 50 lub 60 lvl więc wiesz... Poza tym słyszałem, że to na wersji od Gameforga jest tylko p2w, wybacz moja.

PS. Aa 5 dni na steama wbija nowa postać > http://en.elswordonline.com/demon-and-assassin/ < tu macie odliczanie do dodania.

ja z checia zagram ale jak od nowa wspolnie razem czy ktos ma juz jakis lvl i poprostu mamy dobic do niego i dopiero razem ?

mam na void 3 czy 4 maxy :D nudno się troche gra :3

ale jak chce ktoś power leveling i nie będzie grał tylko 3 dni to

znać dać pw to ściągnę te wersje

a co do void i updejtów to jest tak ze wersja z gameforge dostanie updejt to i void za parę dni ma to samo :3

Mogę pograć za parę dni, ostatnio chciałem wracać na wersję EU, ale wydawanie ogromnej ilości hajsu mnie odrzuciło, więc na priva się piszę. Na 99% zagram :3

wlaśnie zacząłem wakacje, po za tym bardzo przyjemnie gra sie w elsword na padzie :), a tak na temat, gramy od 0, power leveling mnie nie interesuje, kiedy zaczniemy jest mi to obojętne, po prostu piszcie, ja sie dostosuje :)

jak od 0 to wole poczekać na lu/ciel :D

okii, dla mnie to żaden problem, sam jestem ciekaw tej nowej postaci =)

Witam

Jestem ciekaw czy znaleźli by się chętni to wspólnej gry w/w grę, na serverze prywatnym?