Witam
Jestem ciekaw czy znaleźli by się chętni to wspólnej gry w/w grę, na serverze prywatnym?
Witam
Jestem ciekaw czy znaleźli by się chętni to wspólnej gry w/w grę, na serverze prywatnym?
Nie lepiej na wersji ze steama?
Oczywiście, że nie. Elsword ze steama to czyste P2W. "B" Slot, Ice Burnery, Fossile, Re-skille, itd. na Voidzie masz to wszystko za kasę w grze, lub za darmo. To wszystko przekłada się na to, że na Void Elsie gra więcej ludzi niż na globalach. Update'y też często zdarza się, że wchodzą przed oficjalnymi anglo-językowymi wersjami, bo biorą pliki prosto z wersji koreańskiej (Jeżeli tak się nie dzieje, to update wchodzi po maksymalnie kilku dniach od wyjścia na oficjalnych serwerach). Dziwie się, że w ogóle takie pytanie padło. Najpierw rozeznałbyś się w temacie.
Nigdy nie grałem długo, max nieco ponad 50 lub 60 lvl więc wiesz... Poza tym słyszałem, że to na wersji od Gameforga jest tylko p2w, wybacz moja.
PS. Aa 5 dni na steama wbija nowa postać > http://en.elswordonline.com/demon-and-assassin/ < tu macie odliczanie do dodania.
ja z checia zagram ale jak od nowa wspolnie razem czy ktos ma juz jakis lvl i poprostu mamy dobic do niego i dopiero razem ?
mam na void 3 czy 4 maxy nudno się troche gra
ale jak chce ktoś power leveling i nie będzie grał tylko 3 dni to
znać dać pw to ściągnę te wersje
a co do void i updejtów to jest tak ze wersja z gameforge dostanie updejt to i void za parę dni ma to samo
Mogę pograć za parę dni, ostatnio chciałem wracać na wersję EU, ale wydawanie ogromnej ilości hajsu mnie odrzuciło, więc na priva się piszę. Na 99% zagram
wlaśnie zacząłem wakacje, po za tym bardzo przyjemnie gra sie w elsword na padzie , a tak na temat, gramy od 0, power leveling mnie nie interesuje, kiedy zaczniemy jest mi to obojętne, po prostu piszcie, ja sie dostosuje
jak od 0 to wole poczekać na lu/ciel
okii, dla mnie to żaden problem, sam jestem ciekaw tej nowej postaci =)
Witam