zna ktoś taktyki na tą postać ?, bo nawet bez nich wymiata d;, ale chce bardziej efektywniej grać, dominion to nie problem do wygrania dla mnie gorzej z klasyczna rozgrywką, nie dawno wyszła ale może już ktoś wie co i jak ? d;
Volibear
Grałem 2 mecze i dla mnie taktyka jest taka, ze po wormogu zaczynamy zabawe. Sorry, ale nie pamiętam jaki skill był pod jakim klawiszem, będę pisał słownie. Wbijamy z krzaczorów na Rolling Thunderze, miotamy typkiem w odpowiednim kierunku. Potem rooooaaaarrrr szybko, następnie naładowanym frenzy bijemy i tak w kółko, bo cooldowny nie są straszne a pod turrenta możemy sie na luzie wbićna 6-7 lvl. Co do ulta... używałem go tylko jak naprawde rzuciło się na mnie dwóch, bądź więcej. Wtedy mamy zabawe i większy dmg. Na jednego typa sądze, ze sie nie opłaca chyba ze jesteśmy pewni, ze przeciwnik nie wyskoczy zza krzaków i spokojnie odnowi nam sie ult. Co do teamfighta podobnie. Wywalamy odpowieniego przeciwnika(zależnie od potrzeby) zeby nam nie przeszkadzał chwilowo, potem koniecznie ult i roar i potem schemat juz oklepany, klepiemyklepiemyklepiemy ładując w przeciwników ultem frenzy i roarem . Ot taktyka na tanka/offtanka
a jakie itemki, procz warmonga ?d;, moze 2 warmongi ? ;d
Co do skilli maxujesz W, pozniej Q i na koncu E. Pierwszy item najlepiej doran shield, pedant, ewentualnie krysztal pod hp. Drugi item to MUSI byc pasek od warmoga, juz dzieki niemu stajemy sie niezatapialni i wykrecamy spory dmg z W. Oczywscie z paska robimy warmoga, po warmogu ulepszamy buty i kupujemy spirit viasage, dzieki temu nasz pasyw leczy nas za jeszcze wiecej no i dodatkowe hp i mr sie przydaja. Teraz wybierasz droge czy chcesz sie zrobic pod off-tanka czy pod full tanka. Jesli wybierasz to pierwsze polecam ci isc caly czas w hp, czyli zrobic frozen maleta, atme i jakis tam jeszcze jeden item pod dmg/hp (np trinity), jesli jednak wybierasz full tanka polecam zrobienie banshe i omena, oczywiscie patrz na przeciwny team, jesli maja wiecej ad to skladamy thorn maila bądz frozen heart-a, jesli ap to forcex2. Polecam ci pograc na poczatku paroma buildami i zobaczyc ktorym ci sie najlepiej gra : D
Można sie jeszcze pokusić po wit's enda i atme.
ten spirit viasage to co to ?, bo nie chce mi sie zmieniać języka , a znam prawie wszystkie itemki d;
ten spirit viasage to co to ?, bo nie chce mi sie zmieniać języka , a znam prawie wszystkie itemki d;
Zwieksza Ci wszystko, co odnawia hp o 15%, czyli leczysz sie Q, Vladimira za 100 hp bez tego itemu ( dla przykladu ) to z tym itemem uleczysz sie za 115 hp
zna ktoś taktyki na tą postać ?, bo nawet bez nich wymiata d;, ale chce bardziej efektywniej grać, dominion to nie problem do wygrania dla mnie gorzej z klasyczna rozgrywką, nie dawno wyszła ale może już ktoś wie co i jak ? d;