Volume 5: Game of Gods, czyli aktualizacja do Allods Online została zapowiedziana

gPotato.eu zapowiada kolejną aktualizację do gry Allods Online. Premiera Volume 5: Game of Gods została zapowiedziana na luty 2012 roku. Oto lista zapowiadanych zmian: Nowa instancja raidowa "Dead City" dla 24 osobowej drużyny postaci o poziomach nie mniejszych niż 49. W "Martwym Mieście" znajdzie się ponad dzi...

Wyświetl pełny artykuł

Ostatnio zauważyłem że tylko firma gPotato tak na prawde robi cos dla idei, dla graczy, nie koniecznie dla zysku. Coraz bardziej myślę aby grać w ich tytuły. Jeśli ktoś także jest zainteresowany wspólną grą czy to w Priusa, Alloda, Rappelza czy jeszcze jakiś inny tytuł lecz z pod sztandaru gPotato, zapraszam do mnie na pw. Obgadamy, ustalimi i zbierzemy jakąś ekipe :-)

gPotato.eu zapowiada kolejną aktualizację do gry Allods Online. Premiera Volume 5: Game of Gods została zapowiedziana na luty 2012 roku. Oto lista zapowiadanych zmian: Nowa instancja raidowa "Dead City" dla 24 osobowej drużyny postaci o poziomach nie mniejszych niż 49. W "Martwym Mieście" znajdzie się ponad dzi...

Wyświetl pełny artykuł