Vote for the GAME - wybieramy grę do wspólnej zabawy

Witajcie,

chciałem przedstawić wam nowy projekt naszego multigamingu SoulMates.pl:

logo.png

W zasadzie wszystko jest opisane na stronie, więc tutaj krótko:

Chcemy stworzyć świeżą społeczność w jednej z gier MMORPG na własnym serwerze. Pomimo międzynarodowego charakteru serwisu, naszym priorytetem jest stworzenie polskiej grupki dobrze bawiących się osób. Wiadomo, prywatne serwery mają swoje wady i zalety, dlatego aby załagodzić skutki tego pierwszego, wypowiadamy wojnę ograniczeniom nakładanym na konta! (tak jak ma to miejsce np. w europejskiej wersji Aiona).

Na stronie głosowania można podać email jeśli chce się otrzymać wiadomość w momencie wybrania gry (żadne inne wiadomości, informacje o projektach itp. nie będą wysyłane, obiecujemy). Podanie wieku również jest dobrowolne i ma służyć jedynie jako statystyka (żadnych ograniczeń z tym związanych nie będzie).

Co do rate'ów, to się jeszcze pomyśli. Na pewno minima to XP x3 i GOLD x5.

Tak więc wszystkich zaciekawionych pomysłem zapraszamy na stronę: VoteforGAME.com.pl

Mamy już 50 głosów!

Jeśli do końca lipca nie zbierzemy 500, a raczej tak będzie (mowa tu o SUMIE), to pomyślimy nad obniżeniem stawki ;)

Zbliżamy się do 100 głosów! Myślę, że to wystarczająco, aby stwierdzić, że projekt RUSZY! Teraz tylko głosujemy dalej na to jaką grę wam postawić :)

Witajcie,

chciałem przedstawić wam nowy projekt naszego multigamingu SoulMates.pl:

logo.png

W zasadzie wszystko jest opisane na stronie, więc tutaj krótko:

Chcemy stworzyć świeżą społeczność w jednej z gier MMORPG na własnym serwerze. Pomimo międzynarodowego charakteru serwisu, naszym priorytetem jest stworzenie polskiej grupki dobrze bawiących się osób. Wiadomo, prywatne serwery mają swoje wady i zalety, dlatego aby załagodzić skutki tego pierwszego, wypowiadamy wojnę ograniczeniom nakładanym na konta! (tak jak ma to miejsce np. w europejskiej wersji Aiona).

Na stronie głosowania można podać email jeśli chce się otrzymać wiadomość w momencie wybrania gry (żadne inne wiadomości, informacje o projektach itp. nie będą wysyłane, obiecujemy). Podanie wieku również jest dobrowolne i ma służyć jedynie jako statystyka (żadnych ograniczeń z tym związanych nie będzie).

Co do rate'ów, to się jeszcze pomyśli. Na pewno minima to XP x3 i GOLD x5.

Tak więc wszystkich zaciekawionych pomysłem zapraszamy na stronę: VoteforGAME.com.pl