witam mam takie pytanie moze mi ktos wytlumaczyc troche ta gre gdzie tam expic zeby se lvl nabijac skad wziasc swoj statek itp??
Voyage Century
witam mam takie pytanie moze mi ktos wytlumaczyc troche ta gre gdzie tam expic zeby se lvl nabijac skad wziasc swoj statek itp??
Napisze Ci od razu, że nie ma privów do tej gry.
opnauj sie. ja nie dawalem pytania o privy i nie potrzebuje privów tylko ocb w tej grze gdzie tam expic? itd skad statek wziasc? a gra ktos z was w to ?
Na początku masz tutorial który wszystko wyjaśnia , chyba że z angielskim u ciebie krucho to nawet nie masz po co w to grać
mam tam poradnik niby jakis ale poszlem do tegi Voyager tutor i nie daje tego 3500 kasy i tam deski i metale czemu. A skad moge sciagnac Wowa Calego Torrentem? chodzi mi o clienta zeby grac na privie a scgaam jakiegos 2.0.0 UK dobry?
@Zamykam temat. Wszystkie Twoje wątki są tak samo bezsensowne i głupie, jak poprzednie!
w tym samym czasie założyłeś trzy różne tematy, dotyczące trzech różnych gier.
Opanuj się trochę, co chwile łamiesz regulamin...
Ja ****!!! Założyłeś prawie, że identyczny temat tylko o innej nazwie. To naprawdę ŻAL to co Ty na tym forum robisz!!!
-----------------------------
Skoro już musisz to polecę Ci jeszcze raz "irates of the Careeben" Disney-a. Można zapłacić i mieć pełną ver. a można grać w demo! też niezły efekt ale jesteś trochę ogranicziny w kupowaniu!!!
co ja wam kur.. robie tylko sie pytam do h... wkur... mnie to forum
To co na nim robisz? Myślisz że ktoś będzie za tobą płakać?