[VT/TS3/Discord] - WildStar [EU] - Jedziemy?

Wildstar_logo.png

Witam, tak jak w temacie szukam paru grajków do WildStara na regionie Europejskim. Zaczynam dopiero swoją przygodę z tą gierką ale jestem w temacie i szybko ogarniam. Mam zamiar zacząć dłużej gre, bo grają tam też moi znajomi z miasta i bardzo sobie chwalą rozrywkę.

Jako, że będę tam nowy, zaczynam od początku to chciałbym kogoś zachęcić do gry, ewentualnie do powrotu do swojej starej postaci.

Żeby urozmaicić rozrywkę chciałbym mieć z wami kontakt na TS3/VT/Discord. Dostosuje się.

Nie masz mikrofonu? Nic nie szkodzi.

Będą częste streamy z mojej strony z naszych rozrywek, oferuję dużo czasu, jestem pomocny i zmobilizowany do gry.

Czekam na kontakt w temacie/pw.

Mój wiek to 22 lata.

Zaczynam wieczorem, pozdro!

ref

Właśnie szukam jakiejś gierki do pogranie podczas urlopu, ale nie mogę nic znaleźć, jesteś w stanie powiedzieć jak wygląda populacja na end-game, nie chcę grać w MMORPG w którym są tylko twoi znajomi. =)

Już zaczynam pobierać, aczkolwiek może to zająć dłuższą chwilę i napisz po jakiej stronie gramy =)

Gram po prawej stronie, populacja jest dość wysoka, ludzie szukają teamów, są polskie gildie, zagraniczne... Gra się elegancko, zacząłem dzisiaj i widać populacje na serwerze.

ok, za ok. 3/4 godziny powinienem mieć grę, aczkolwiek może być tak że z nudów pobiorę grę dopiero przez noc, zobaczymy, odezwę się jak będę miał giere...

Edit: Za jakąś godzinkę zacznę grę, podeślij mi na pw ts, jeśli to nie problem, a na pewno wbije..

Daj znać jak będziesz miał wszystko gotowe.

Pograłem, wbiłem 16 lvl, i to nie jest to czego szukam, dam jeszcze szansę grze, jeśli się przekonam, odezwę się. Nie mniej jednak wybór może paść na BnS.

Wildstar_logo.png

Witam, tak jak w temacie szukam paru grajków do WildStara na regionie Europejskim. Zaczynam dopiero swoją przygodę z tą gierką ale jestem w temacie i szybko ogarniam. Mam zamiar zacząć dłużej gre, bo grają tam też moi znajomi z miasta i bardzo sobie chwalą rozrywkę.

Jako, że będę tam nowy, zaczynam od początku to chciałbym kogoś zachęcić do gry, ewentualnie do powrotu do swojej starej postaci.

Żeby urozmaicić rozrywkę chciałbym mieć z wami kontakt na TS3/VT/Discord. Dostosuje się.

Nie masz mikrofonu? Nic nie szkodzi.

Będą częste streamy z mojej strony z naszych rozrywek, oferuję dużo czasu, jestem pomocny i zmobilizowany do gry.

Czekam na kontakt w temacie/pw.

Mój wiek to 22 lata.

Zaczynam wieczorem, pozdro!

jak tam grasz jeszcze? kiedys gralem mam max lv espera i czasem bym sobie usiadł i pograł. przestalem grac ze wzgledu na niska populacje i brak ekipy.