W co gra teraz dużo osób?

Siemka, szybkie pytanko, w jakiego mmorpg gra aktualnie najwięcej Polaków?

pewnie h1z1, black desert, guild wars 2, elder scrolls online, wow, tibia

może nie Polaków, ale w powiem Ci, że w żadnej grze nie czuć tak społeczności jak w guild wars 2. Grałem we wszystko, wow global, teso itp i dosłownie żadna gra tak nie żyje jak GW2. Chyba to za sprawą mega serwerów, ale powiem Ci, że każda mapa tam żyje i jest setki osób na każdej mapie. Mimo tego, że WoW ma dużo więcej graczy to jednak w WoW-ie czułem się bardzo samotnie w porównaniu do tego co tutaj (szczególnie na starszych mapkach). Jeśli chodzi Ci o samych Polaków no to zapewne Metin2, Tibia, Margonem

Polacy to taki naród, który gra albo tylko w topowe hity (LoL, Dota 2, WoW) albo w jakieś totalne niszówki o których większość świata dawno już zapomniała (np. Metin 2)

Raczej trudno stwierdzić w którym MMO jest ich najwięcej, na przestrzeni ostatnich lat polskie community mocno rozlazło się po różnych grach.

Polacy to taki naród, który gra albo tylko w topowe hity (LoL, Dota 2, WoW) albo w jakieś totalne niszówki o których większość świata dawno już zapomniała (np. Metin 2)

Raczej trudno stwierdzić w którym MMO jest ich najwięcej, na przestrzeni ostatnich lat polskie community mocno rozlazło się po różnych grach.

Właśnie to w Polsce zapomina się już o Metinie, a w innych krajach serwery globalne tętnią życiem, radzę się pierw doinformować, a później próbować świecić inteligencją.

A od siebie dodam, że Cabal mimo upływu lat jest bardzo grywalny przez polaków i gra w niego dość spora ilość, lecz na początkowych lvl'ach można czuć się trochę samotnie.

Szczerze mówiąc Polacy są wszędzie w każdej grze tylko trzeba ich poszukać.

Najwięcej spotkałem w GW2,Lineage 2 na offach jak i prywatnych serwerach,WoW,SWTOR na Red Eclips jak i na Progenitorze jest nas wielu,TESO słyszałem że dużo ale przez 4 miesiące spotkałem tylko dwóch :P

Najważniejsze jest w co chcesz grać i jaki tytuł Tobie pasuję a ekipę znajdziesz na 100%.

w Aiona...masz Polski serevr na ktorym gra po 2,5-3tys ;udzi

Siemka, szybkie pytanko, w jakiego mmorpg gra aktualnie najwięcej Polaków?