W co tam gracie ? , ja już po prostu któryś tydzień się męcze bo nie mam w co grać wakacje idą , pobyt na dworze to jedno ale pograć w też coś trzeba...
League of Legends jak dla mnie robi się już nudne koszą tylko kasę na nowych postać średnio co 2 tyg. nowa zmienili teraz grafike ale co to w sumie zmienia. 1-2 rozgrywki z noob teamem i się w monitor odechciewa patrzeć...mogli by dodać jakąś mapę 2vs2 czy coś w tym stylu a nie taki shit jak jest teraz.
Fifa 12 , trochę można pograć ale również szybko się nudzi.
Diablo 3 bo to pozostaje mi jeszcze do gry również mnie zawiodło nie wkręca mnie ta gra po prostu może to przez to ze grałem sam demon hunterem tzn. battle.net ale bez jakis kumpli.
Zastanawiałem się nad kupnem TERY z uwagi na większą ilosc czasu , ale patrząc na recenzje nie jest zbyt kolorowo jeśli o nią chodzi...
Sprawdziłem sobie Rifta bo już kiedyś grałem ale grając w TRIAL nic mnie nie przyciągnęło do gry.
Powrót do SWTOR też juz nie wchodzi w grę bo jak już grałem to było mało osob na serwerach a co dopiero teraz jest, i to pvp strasznie lipne.
Guild Wars 2 na testach wyglądało fatalnie brak abonamentu to zaleta ale już wole TERE nie masz gw2 konkurować z WOWem moim zdaniem.
Nadchodzą też testy allods po polsku 7 czerwca więc może to sprawdze .
Wiec czekam na jakieś wasze propozycje ciekawego mmo może być płatne ale zeby bylo fajnie