Witam, w co mogę pograć na moim sprzęcie?
GeForce GTX 660 2gb
i5 3350 3.10GHz 4rdzenie
4gb ramu
Zależy mi najbardziej na grach z fajną fabułą. Dobrze jakby chodziły na Medium/High.
GeForce GTX 660 2gb
i5 3350 3.10GHz 4rdzenie
4gb ramu
Zależy mi najbardziej na grach z fajną fabułą. Dobrze jakby chodziły na Medium/High.
W tibie.
Podaj chociaż gatunek gry, co lubisz, bo mogę wypisać 3/4 tytułów gier, każdy ma inne gusta.
W tibie.Podaj chociaż gatunek gry, co lubisz, bo mogę wypisać 3/4 tytułów gier, każdy ma inne gusta.
W sumie to wszystko oprócz strategii. Jakiś Action z fajną fabułą.
Dark Souls jest wybitny i spokojnie pograsz. Oczywiście obie części. Fable Anniversary, obie Mafie, Batmany, seria Assassin's Creed, najnowszy Black Flag godny uwagii. Jest masa dobrych gier, musisz się bardziej określić
Dark Souls jest wybitny i spokojnie pograsz. Oczywiście obie części. Fable Anniversary, obie Mafie, Batmany, seria Assassin's Creed, najnowszy Black Flag godny uwagii. Jest masa dobrych gier, musisz się bardziej określić
Fable przeszedłem całe. Oczywiście tylko pierwszą część bo reszta nie przypadła mi do gustu. W Assasina bardzo chętnie pogram, który jest najbardziej warty uwagi? Dark Souls też fajnie się prezentuje. Zastanawiam się nad Pototype 2. Możesz się jakoś o nim wypowiedzieć?
Prototype 2 to gra wybitna w każdym kierunku. Nieco brutalna, ale dająca wiele frajdy, bo pozwala poczuć się być tym złym Polecam gorąco! Z serii Asasynów to Black Flag, Trójka, Brotherhood też jest fajny.
a ja polecam darksiders 1 i 2 dla mnie bardzo fajna gra
może mało reklamowana i ogólnie zapomniana ale gra się w nią przednio
W Darksiders też fajnie mi się grało, ale niestety jest to bezczelny port z konsoli na PC. Bez pada nie gra się tak wygodnie.
a ja polecam darksiders 1 i 2 dla mnie bardzo fajna gra może mało reklamowana i ogólnie zapomniana ale gra się w nią przednio
Darksiders 1/2 przeszedłem. Coś jeszcze?
Jeju, jeju.
Na tym pograsz we wszystko. Wejdź na GryOnline.pl w encyklopedie i poszukaj sobie gry, która cię interesuje.
Jak dla mnie jest to chwalenie się sprzętem.
Wiedźmin 1 i 2, Dragon Age 1 i 2. Risen 1, 2 i 3
Moim zdaniem jakiej gry byś nie kupił to i tak by ci poszła.
Polecam crysis 1,2,3
the Evil Within
bioshock 1,2,3
Gothic 1,2.,3 Skyrim
Wiedźmin 1 i 2, Dragon Age 1 i 2. Risen 1, 2 i 3
Oj niewiem czy pujdzie mu na tym sprzecie na medium risen 2-3 ale może spróbować
Niezapominajcie o DOBRYM Two Words, Two Words II.
Naprawde warto zagrać, polski RPG
Gothic 1,2.,3 SkyrimOj niewiem czy pujdzie mu na tym sprzecie na medium risen 2-3 ale może spróbować
"Pójdzie"
Risen to akurat drewno i średnio rozgarnięty sprzęt, a jego jest jak najbardziej rozgarnięty i nawet nie tak wcale średnio - je pociągnie.
sam mam komputer podobnej klasy co autor tematu i póki co nie istnieje gra w która nie mógłbym grać na co najmniej "wysokich" ustawieniach
Jedynie ramu masz chłopie z deka mało. dodatkowe przynajmniej 4gb byłoby dobrym pomysłem.
GeForce GTX 660 2gb
i5 3350 3.10GHz 4rdzenie
4gb ramu