Ja chcę dekanem ale nie wiem czy to nie będzie przeszkadzało w rozgrywce z innymi rasami
Nie powinno Ale jak coś to okaże się w praniu
Wątpię czy cuś takiego by zrobili ..
Polecam wam te stronę: http://www.rohanonline.pl/news.php
Ja chcę dekanem ale nie wiem czy to nie będzie przeszkadzało w rozgrywce z innymi rasami
Nie powinno Ale jak coś to okaże się w praniu
Wątpię czy cuś takiego by zrobili ..
Polecam wam te stronę: http://www.rohanonline.pl/news.php
No bo rasa Dekan jest wroga do reszty ras. Nie jestem tym zachwycony o nie wiadomo czy można grać wspólnie wrogimi rasami.
Dekan oraz Dhan są nastawieni wrogo wobec innych ras ( gram Dhanem ) . Ale poz zmianie PK mode na Peace mode w mieście mogą chodzić spokojnie po innych miastach.
To już all wiem mamy już supporta (ja), dd (ESide), tanka (Xaorus) i ostał nam Maveric94 przydał by się jakiś typowy dps jak dark elf. Co ty na to?
Grę będę miała jutro. Podajcie serwer,nicki i coś ogarniemy
będę jutro ok. 14.30-16.30 i potem ok. 18.00-22.00+ (praktycznie zawsze te godziny lub nawet częściej)
Ja gram Dekanem 3str : 1 vit więc ze mnie żaden tank. Zresztą idę na Dragon Sage.
OK.
Niech ktoś zrobi TS3 i poda tu pasy. Gramy panowie
Ja gram Dekanem 3str : 1 vit więc ze mnie żaden tank. Zresztą idę na Dragon Sage.OK. Niech ktoś zrobi TS3 i poda tu pasy. Gramy panowie
Yyy... i panie(ja, hello?!)? :> Ale Dekan może lekko przytankowywac tym bardziej Dragon Sage
Serwer : Beginnig of the new era ( najonowszy, pierwszy u góry )
Nick : Several ( Dhan )
Serwer : Beginnig of the new era ( najonowszy, pierwszy u góry )Nick : Several ( Dhan )
Ok. Mam jeszcze pytanko, jak tam jest z drużyną. Czy to jest podstawa? Bo mam dylemat kim grac :< healerem(solo raczej nie da rady) czy dps'em(dużo AOE)
Jak chcecie kanał na TS to walcie do mnie : ))) GG: 4300066
Sciagam!
Ściągacie z playrohan.com czy rohan.ijji.com?
Ja mam pytanie , pamiętam że w Rohanie był kosmiczny IS który dawał wielką przewagę nad graczami którzy nie chcieli płacić . Jak to teraz wygląda ? Bo jeżeli dalej tak jest że za "szacunek" jak to któryś kolega powiedział trzeba płacić to ja podziękuje . Z góry dzięki ja odpowiedz
IP: 89.231.6.14
pokój 3
hasło egu
a do pokoju ROHAN hasło to: mmo
To nowy kanał TS 3 Zapraszam wszystkich z ekipy
Gram! ;D nick Namga będę potem jak coś
Dlaczego nikogo nie ma na TS ?
Dlaczego nikogo nie ma na TS ?
Ja pisałam, że tymczasowo nie działa mi poprawnie karta dźwiękowa
Dobra Ciebie rozumiem. Ale tutaj deklarowało się kilka osób. Żadnej nie widzę. W takim razie gra jest bezsensowna.
Kupujcie WoWa i gramy ^^
Yyy ja za WoW nie przepadam.