W co pogramy?

Szukam zgranej i dość dużej ekipy do rozgrywki w jedną z wyżej wymienionych gier. Proszę się wpisywać niżej, gdyż każdy głos oddany w tej chwili nie jest znany wiec nie da się stworzyć ekipy. Piszcie również powody dlaczego akurat ta gra ma być przez nas wybrana.

W Everquest'a 2 już grałem, i niczym nie zaskakuje. Rohan - nic mi ten tytuł nie mówi, ale można go sprawdzić ;)

Wiec prosiłbym o wybór gry. Szukamy 10-15 osób żeby zawsze ktoś był. Puki co choć mam zadeklarowanych kilka graczy to nikt z nich nie potwierdził swojego uczestnictwa postem. Szczerze to nawet nie wiem do kogo pisać skoro nie znam zapisanych w ankiecie. Prosiłbym też aby ktoś chętny zrobił kanał na ts3. Będzie wtedy lepiej.

W Eq2 możesz po prostu dołączyć do ludzi co już grają, a TS3 w tej grze nie trzeba, bo jest wbudowany voice chat, którego wszyscy używają. Jak szukasz Polaków to dołącz do kanału /join polacy.

Ja juz 2 dni gram w Requiem chcialem zalozyc wlasny temat ze szykam ekipy do gry ale podpisze sie pod tym. Gram na servie... hmm ten drugi na H :P Tak wiec jestem za Requiem! Fajnie by bylo gdyby ktos sie dolaczyl

Ja w Requiem mam 43 lvl i troszkę nie chciałoby mi się od początku grać. Co do reszty gier. Chciałbym grać z ludźmi od początku.

Mysle ze jak Rohan Online pojdzie mozemy sprobowac priva, polecam Xor Rohan mam tam 30 lvl itp.

Osobiście jestem za Everquest'em 2. Zaciekawiły mnie "gejmpleje" - rohan i requiem niezbyt mnie zachęciły. Choć i tak polecam Guild Wars (raz płacisz i graj ile dusza zapragnie). No ale jeśli mam coś z tych gier obstawiać to jak wyżej napisałem - EVERQUEST 2

W EQ2 można kupować od innych graczy za kasę w grze kody na walutę do item shopu albo konta Gold na 30 dni i grać bez żadnych ograniczeń. Trzeba się tylko nauczyć zdobywać kasę w grze. Mając postać na max levelu w tydzień można zarobić na pół roku grania.

Ale ja proponuję darmowego Everquesta.I żadnych privów mi nie proponujcie. Co to za zabawa wiedząc, że i tak tylko na globalnych można zdobyć prawdziwy szacunek.

No ja mówię o darmowym EQ2. Nowe konto, jeśli nie chcesz płacić, ma status bronze i ma największe ograniczenia. Większość z nich możesz sobie odblokować przy użyciu wirtualnej waluty SOE czyli Station Cash (SC). I masz wybór albo kupujesz SC za prawdziwą kasę albo zbierasz w różnych promocjach za darmo albo kupujesz od innych graczy. Można nie płacić za grę prawdziwymi pieniędzmi, ale jak chcesz np. mieć więcej miejsca w banku to możesz kupić sobie je za Station Cash. Privów w tej grze nie ma. Na chwilę obecną do 17 czerwca wszystkie konta, nawet te nowo założone mają status Gold, czyli poza niektórymi rasami mają wszystko odblokowane.

Ja chętnie zagrałabym z wami w Rohana :D

Mnie osobiście puki co najbardziej przekonuje również Rohan.

Akurat dobrze się składa bo 2 dni temu zacząłem grać w Rohana , pod wpływem ostatniego updatu ( nowy serwer i o wiele większa przystępność dla graczy ). Propnuję zacząć rozgrywkę na tym właśnie serwerze ( Divinity Beginning of the new era ). Dla nowych graczy służę radą ( to nie jest mój pierwszy raz z grą ). Skoro jest ju tyle osób , miałby ktoś może serwer ts 3 ?

No to co robimy? :D :>

P.S.

Nie usłyszycie puki co mojego głosiku gdyż karta dźwiękowa coś nie działa sprawnie ;/

Ale powspieram was duchowo i "fizycznie" w grze :D

Aa, no i trzeba ogarnąć kto kim gra żeby było jakieś zróżnicowanie. Ja preferuje dps'y i supporty wszelkiego rodzaju :D (szczególnie to drugie)

Dobra to ja zaczynam grać. Tylko nie wiem kim. Chciałbym Dhanem ale to rasa wroga dla innych.

Jestem za Rohanem :D chętnie z wami pogram

Jeżeli ktoś mogłby prosiłbym o kanał TS 3 . Wtedy gra będzie bardziej interesująca.

Ok juz pobieram. Bede grac healer > priest :D

Ja chcę dekanem ale nie wiem czy to nie będzie przeszkadzało w rozgrywce z innymi rasami