W co się teraz zagrywacie ? Pochwalcie się właśnie tu!

Tak jak w tytule - chwalcie się w co się zagrywacie . Piszcie , wstawiajcie ss ikon lub też wprost z gier :D
Ja zacznę. Mój folder z grami jest praktycznie monotematyczny : MOBA Evryłere xD
dmcrppwkgep7.png

W zasadzie po troszku we wszystko co mam na pulpicie. Poza simsami, to dla dziewoi. :q

2lbj8g6.jpg

Guild Wars 2

@Nvminer tak się mówi - dla dziewoi :D Przyznaj ,że robisz basen wpuszczasz rodzinkę i zabierasz drabinę xD

Niestety w 4 nie ma takiej możliwości. :c

Póki co tylko dota, ale mam na wiosnę mam zamiar wrócić do ff xiv na nowy dodatek.
60012af5ec.jpg

Pykam teraz w B&S, ale jak się nudzi to i włączę inną.

Beztytulu_wrqqepr.jpg

silkroad priv ws.. ponieważ global to same boty a o dziwo nie tylko ja jest parę polskich gildii i ludzie mają dość globala

Tera, SMITE i trochę Unturned.

Soldat.

Stara ale genialna gierka.

Guild Wars 2 (często)
Icewind dale (w multi z gildią raz w tygodniu)
CS:GO (okazjonalnie)
Soldat Knife Only (od 2005, także teraz to już loguję tam raz na rok :P )

Czasem wejdę też na LoLa, czy popykam w Isaaca. Nic innego mi do głowy nie przychodzi.

Soldat.Stara ale genialna gierka.

Koniecznie sprawdź knife only - najlepszy tryb w tej grze :P

SWTOR - ze znajomymi świetna gra :D polecam

WoW'a - zacząłem od nie dawna i może mnie przekona

Diablo 3:RoS - dla relaksu

HotS - hmmm bo mam klucz :)

no a ja gram w to :D kto zgadnie ? 10854324_830909313618821_107908427445045

To oczywiście The Evil Within :D Osobiście postanowiłem powrócić do, moim zdaniem świetnej gry, jaką jest Warhammer 40k: DoW Soulstorm, oczywiście z wcześniejszymi dodatkami. Gram jeszcze w Hearthstone'a, Warframe'a, Battlefield'a 3 oraz Diablo 3. Za jakiś czas zamierzam jeszcze wrócić do Saints Row IV ;)

Tak jak w tytule - chwalcie się w co się zagrywacie . Piszcie , wstawiajcie ss ikon lub też wprost z gier :D
Ja zacznę. Mój folder z grami jest praktycznie monotematyczny : MOBA Evryłere xD
dmcrppwkgep7.png