W co warto zagrac

Witam mam pytanie co teraz warto zagrac w rappelz,dragon prophet,neverwinter, cabal ,lord of the ring,rift,Heroes go,Rune of magic(mozecie tez inne tytuly podac do zagrania)

Chcialbym zeby grach byly najlepiej pety ktore na pomagaja(ale nie musza) i do tego zeby byla ciekawa i duzo ludzi zeby gralo

Wizard101 ma pety co pomagają.

Runes of magic swego czasu był spoko, teraz to już nie wiem ( Nie grałem od kilku lat.)

Metin 2 i Tibie.

Tibia (OTS) ;)

Pozdrawiam.

Cabal jest uwagi.

Dragon's Prophet to gierka opierająca się na systemie petów :)

Jesli nigdy nie grales w cabala, to moge ci go z czystym sumieniem polecic, poniewaz nie znasz cabala z czasow jego swietnosci, to nie bedziesz zalowal ;)

Ludkow troche gra, poziom(jakosc) gry jest wysoki, skille ladne, czego wiecej chciec? Jedyna rzecz, to nie mozesz zrazic sie do gry przed 125 lvlem, bo wtedy zaczyna sie najlepsza czesc gry, czyli grind+dungi :)

W żadną z gier które podałeś nie warto już grać.

Od siebie polecam Shin Megami Tensei Imagine Online, są pety a raczej demony, można zdobywać nowe, miksować z kilku demonów nowego.

W rappelzie jest świetny system petów, teraz istnieje możliwość złappania każdego mobka w grze ;)

Jeżeli jesteś fanem uniwersum Gwiezdnych Wojen to polecam SW:TOR na prawdę świetna gra jeżeli chodzi o fabułę,pvp,dungeony itp. Polecam wszystkim którzy szukają czegoś innego

Tutaj są pety i rozbudowany system petów (levelowanie, ewolucje, ubieranie, skille) http://boi.perfectworld.com/ Swego czasu straciłem wiele czasu na tym mmo i bardzo polecam.

Tibia (OTS) Pozdrawiam.

Raz się z 'Nim' muszę zgodzić. Aktualnie żadna gra mnie tak naprawdę nie wciągnęła, ale jak wróciłem do Tibi to non-stop naku**** expa :D

No i jeszcze SMITE, co by mastery powbijać, ale jakoś tak MOBA mnie znudziła trochę, do 30lvl'a się biło, a teraz w sumie tylko te same mapy, tryby, bogowie i nuda.

Uwielbialem grac w rappelza i mam pytanie czy oplaca sie grac na us czy na PL gdzie jest lepiej i wiecej graczy(warto wyprobowac champions online, dragon propheta,rifta i aiona)

Oplaca sie tez zagrac martial heroesa Runescape 3?

warn_ico.png
Warn za doublepost - Avitus

Nie doubluj, tylko edytuj! Z doświadczenia wiem, że PL na końcu nie wróży nic dobrego... No chyba że jesteś hardcorĘ, przebijesz się przez całą tą grubą skorupę debili i dzieci i znajdziesz normalną grupę/gildię.

Runespace to zawsze był mocny tytuł. Gra ma swoje lata i trzyma się na rynku bardzo stabilnie. Ba, coraz lepiej po wprowadzeniu 3ki :).

Ja osobiście polecam Cabal Online i Path of Exile :D

dragon prophet - dużą ilość petów i rozbudowanie systemu petów ale mała populacja {do 30 lvl oprócz wioski startowej tylko kilka osób spotkałem} i dużo nudnych questów głównie zabij przynieś.

Rune of magic- gra sama w sobie fajna ciekawe questy rozbudowane pety kiedyś strasznie dużą populacja teraz przez politykę firmy gameforge gra upada mało graczy głównie na max lvl

Witam mam pytanie co teraz warto zagrac w rappelz,dragon prophet,neverwinter, cabal ,lord of the ring,rift,Heroes go,Rune of magic(mozecie tez inne tytuly podac do zagrania)

Chcialbym zeby grach byly najlepiej pety ktore na pomagaja(ale nie musza) i do tego zeby byla ciekawa i duzo ludzi zeby gralo