Witam, piszmy tutaj w co warto zagrać na xbox'a 360 i playstation 3.
Grał ktoś tutaj może w Just Cause 2? Co sądzicie?
Witam, piszmy tutaj w co warto zagrać na xbox'a 360 i playstation 3.
Grał ktoś tutaj może w Just Cause 2? Co sądzicie?
Dwa exclusive'y, które czapnę jak tylko mi wpadnie w łapki konsola(no i te tytuły na pewno warto polecić posiadaczom):
Red Dead Redemption i InFamous
Zagrałbym również w jakieś naparzanki typu Tekken czy SC, ale to już kwestia warunków i gustu.
@down, jest dla konsol.
Just Cause 2 jak nie zbierasz pieniędzy na coś innego to kupuj w ciemno,gta w jungli z większym humorem :>
Ja teraz zagrywam w SW:TFU,ciekawa aczkolwiek krótka.
Dla fanów gwiezdnych wojen must have,dla reszty tylko jak lubi taki gatunek.
@up Od kiedy RDR jest ex'cl?
Tekken 6, boskie mordobicie
A tak to sobie na singlu w Dragon Age pogrywam.
call of duty black ops
sie dziwie czemu nikt nie wymienil fallout new vegas lub ac brotherhood bo fable 3 to tylko jak ktos lubi ale mi i tak sie najbardziej 1 czesc fable podobala ewentualnie gra ktora jest zakazana u niemców czyli splatterhouse
Ci polecam Call of Duty Black Ops.Sam gram jest super girka dużo graczy tak podobnie jak na pc.
Na ps3 to obowiazkowo god of war 3, uncharted 1 i 2 oraz killzone 2 a niedlugo wychodzi 3, a i jeszcze heavy rain jest dobry
ja
powiem jeszcze ze devil may cry 4 jest dobre
Piszcie no w co by tu warto pograć na ps3 (multi) bo akurat mam trochę kaski więc dam rade z 2 gry zakupić.
Fight night round 4, Formula 1 2010. Posiadam giery na xboxa, fajnie mi się gra po sieci. Standardowo, trzeba będzie kupić fife w niedalekiej przyszłości.
jak na ps3 to mag mozesz kupic chyba 254 graczy najednej mapie gdzies tak okolo
Na konsole oplaca sie kupowac te gry, ktorych nie ma na PC. Jak rozumiem, kazdy z Was PieCa posiada, a ze na PC te same gry wygladaja lapiej i do tego daja wybor czym chcesz sterowac, to chyba wybor jest oczywisty. A co mozna polecic z gier czysto konsolowych? Nie jestem znawca tematu, ale Limbo wyglada super ciekawie.
w Cal of Duty Black Ops mozna grac na zombi i jest fajna naparzanka i fajne sa tam skrzynki, z ktorych mozna dostac kosczne bronie albo malpki itd.
Dla mnie od zawsze fps'y były "przypisane" na PieCe, a rózne naparzanki (Devil May Cry itp.), większość zręcznościówek będą nadawać się głównie na konsole.
JA polecam Red Dead Redemption, i nowego Mortal Kombat jak wyjdzie
Mam Read Ded Redemptio, kocham sandboxy, ale juz wiecej radochy dała mi łupanka w Just Cause 2.
Nuuuudy.
Ściągłem se assassins creeda 1 (bo tylko tą część mój komp pociągnie^^) i powiem że gra się 100 razy gorzej niż na ps3 (tutaj mam akurat II część) chodzi głównie o sterowanie itp. na pieca ssie...tak samo np. Tekken 6.
Za to na piecu można pograć z większą przyjemnością na PC, na konsoli nie potrafie się połapać Jedyny FPS który mi się podoba na konsolke i którą przeszedłem w 100% to Dead Space dlatego czekam na drugą odsłonę, do tego Dragon Age 2 i ew. kupie gothic 4 jak zejdzie do 100zł.
Więc na singla polecam oczywiście :
Metal Gear Solid 4,
Call Of Duty Modern Warfare 2,
Call Of Duty World at War,
Star Wars : The Force Unleashed
Na multi :
Call Of Duty : Black Ops,
Call Of Duty : Modern Warfare
Call Of Duty : Modern Warfare 2
Call Of Duty : World at War
Na PS3 obowiązkowo polecam serie Skate . Nie ma jej na PC , a po prostu dla mnie wymiata . Oczywiście także Ac : Brotherhood . Pogrywam także w Dragon Age i Call of Juarez . Teraz tylko czekać jak cena Gotic'a 4 zmaleje