W co watro zagrać?

Ja bym polecil Age of Conan, teoretycznie wypadaloby zakupic rozszerzenia ale na free acc tez idzie fajnie pograc :) tylko graczy by moglobyc wiecej tak szczerze powiedziawszy.
tak to jeszcze moze Altaron, D3, PoE, Rift, Tera, Aion, WoW, itd itp czyli to co podawali poprzednicy
Kiedys podalbym jeszcze Rohan'a no ale... xd

Polecam Rifta, jak dla mnie grało się przyjemnie choć podchodzić do tytułu na poważnie zacząłem dopiero za trzecim podejściem. Dodam że nie żałuję czasu spędzonego w tej grze.

Vindictus'a zobacze.Ale najpierw ramu do kompa dokupie.Wszyscy wymieniają RIFT'a.Ciekawe :D Tacy przyzwoici ludzie?

@Pain

Widzisz tu się pojawia problem czytania ze zrozumieniem. Będziesz to miał w szkole, pewnie za rok lub dwa, także się nie martw. Zdążysz się jeszcze nauczyć. Napisałem, że Metin2 jest dobry do bezmyślnego expienia bo czasem tez na to przychodzi ochota i bezmózgiego pvp i bicia niższych leveli po mieście, bo debile też w coś muszą grać, a nie jako ogół, bo jako ogół wypada bardzo średnio żeby nie powiedzieć słabo. Jako ogół wymieniłem LOTRO i WoW bo to są obecnie dwie najlepsze gry, daleko poza zasięgiem reszty. Cała reszta to gry dobre do czegoś tam ale będące też słabe pod wieloma względami, tak jak właśnie Metin2. Mam nadzieję, że pomogłem Twojej przyszłej nauczycielce od polskiego i nie będzie miała z Tobą aż tak trudno.

RIFT ma dziwny świat i klimat oraz dziwną fabułę. W skrócie wszystko jest tam bez sensu, ładu i składu. Ale warto spróbować, bo każdemu pasuje co innego.

"Król MMORPG",

no tak przecież setki tysięcy chińczyków wyżwia swoje rodziny z pieniędzy jakie zdobędą po przez sprzedaż kasy z gry amerykanom/europejczykom.

Ostatnimi czasy,wychodzi pełno gier mmo,które instalujesz i usuwasz.

Czasami chce się odpocząć od nich i zagrać w JAKĄŚ dobrą.Czyli najlepiej starą.

W jakle graliście/gracie wy?Ja uwielbiam ParaWorld-fajny klimat,dinozaury,nieskomplikowana,można pobudować,pomyśleć,a czasem poklnąć :D

Czasem wracam do gier...z ,,Hugona" XD Ale są to naprawdę często gry na poziomie.

Teraz dobrych gier prawie już nie ma,albo nie zauważam.Pamiętając,że każdy ma inny gust,

Gram w Loadout(j**ane lagi w grze,albo mój ... internet)

Wizard war(...w grupie mnie wywala po 3 sek)czyli prawie nie gram -,-

Pamiętam Rappelz.Ale petsy wszystko pomieszały.

A z gier na płytę,To Władca Pierścieni,podbój.Taki system walki chce w mmorpg!!!

Teraz pytanie do Was:w jakie gracie/graliście?Czy są jeszcze jakieś dobre?

I tak PS-em,warto do Rappka wracać? :)