Siemacie, nie mam w co grać;] Ostatnio wzięło mnie na jakieś szczelanki więc przeszłem obie Mafie, Godfather'y, CoD'y Far Cry 1/2/3 itp. Nie mam w co grać więc doradźcie co jest warte uwagi
W co zagrać?
Max Payne 1,2,3.Jeżeli lubisz troszkę starszą grafike polecam Project Igi 1,2.Jak coś sobie przypomne to dopisze
Mafie 2 ? Jedna z lepszych gier. Może jakieś Medal Of Honor albo Crysisy ?
Jeśli lubisz trochę posnajpić to zapraszam do gry w Sniper Ghost Warrior (jedynka zbugowana jak cholera) i Sniper Elite.
Mortyr - stara polska dobra gra polecam
Na początku tematu mało się rozpisałem.
Mam za sobą
Call of Duty 1/2/4/5/6/7/8
MoH AA/ Warfighter
Max Payne 1/2/3
Stalkery 1/2/3 Kocham
Mortyra kiedys przeszlem
SNipera wlasnie w CD action dorwalem i tak srednio...
Mafia I i II
Godfather I i II
Far Cry 1/2/3
Battlefield Vietnam/2/3
GTA wszystkie, czekam na V
Saints Row The Third
I wiele więcej jakby co będę odrzucał. Project Igi zastanawialem się, ale dalej czekam na propozycje.;P
Painkiller? Stare, polskie a dobre tłuczenie hord demonów szatana, chociaż po tym, w co grałeś nie wiem czy cię ciągną takie klimaty.
Btw można grać w remake Painkillera o nazwie Painkiller hell and damnation, choć sam osobiście gram w starą wersję.
Return to Castle Wolfenstein.
Serious Sam. Totalna masakra.
Serious Sam. Totalna masakra.
Zgodzę się gra wymiata w szczególności w trybie kooperacji. Żadna gra nie dała mi tyle frajdy.
Od siebie polecam Alpha Protocol oraz Mass Effect. Nie będę się rozpisywał na ich temat jako że w necie znajdziesz wystarczająco informacji na ten temat. Ale są to gry na pewno godne polecenia.
A interesuje cie single, czy multi? Jesli single player, to zagraj w Deus Ex Human Revolution (mozna kupic za 20zl) swietna gra, a jesli nie przeszkadza ci stara grafika, to zagraj w oryginalnego Deus Ex bo jest jeszcze lepszy. Jesli multi, to mozesz zagrac w Blacklight Retribution, jest free2paly i jest calkiem fajna. Pozatym jest wiele starszych gierek, ktore mimo kiepskiej jak na dzien dzisiejszy grafiki sa bardzo miodne. Chociazby Duke Nukem 3d (nie graj w forever bo to kicha), system shock, half life itd. itp.
Edit: Z troche nowszych widze ze nie podales serii Fear, ani Bioshock. Obie warte polecenia. A jesli lubisz mix fps i rpg, to mozesz zagrac w Fallout 3 i New Vegas, takze polecam.
Painkiller - Chyba nie dla mnie.
Return To Castle Wolfenstein - Grałem:D
Serious Sam - Nie podoba mi się xD
Alpha Protocol - Zastanawiam się czy będę się tak dobrze bawił w tej grze jak przy Splinter Cell'u
Mass Effect - Grałem w 3 bodajże jak był MP Demo czy jakoś tak i znudziło mnie (tak oceniam całą grę po Demie MP);d
Deus Ex - Nie wiem która to część ale była taka która sprawiła mi ogromną trudność i odinstalowałem.
Blacklight Retribution - Nie podoba mi się;d
Starocie takie jak Duke Nukem 3D odpadają, po prostu nie moje czasy i to chyba dlatego nie przepadam, ale szanuje.
FEAR - Alma mnie przeraża.
Bioshock - Przeszedłem (Czy to dobra forma? xd)
Fallout New Vegas - Przeszedłem
MMO nie podawać, gdyż żadne nie wciągnęło mnie dłużej niż do 30lvla.
Nie chcę nazbyt gier futurystycznych, choć Dead Space 1/2/3 było genialnym przeżyciem
Tak ciężko mi dogodzić.
Widze ze nie koniecznie musza to byc strzelanki z pierwszej osoby, wiec moze Tomb Rider? Slyszalem wiele pochlebnych opini o tym reboocie, a z tego co widzialem to prezentuje sie calkiem fajnie. A z gier FPS, ktore chyba jeszcze nikt nie podal, to bardzo fajna i klimatyczna jest seria Aliens vs Predator.
Rainbown Six Vegas 2
Brothers in arms
Wg jedne z ciekawszych gier.
Tez mogę polecić Rainbow Six
I może Call of Juarez ?
Z mojej strony polecę ci Gears of War, mega fajna strzelanka.
The Darkness czy Darkness no o tym gostku z dwoma węgorzami na ramionach
Może Borderlands 1/2, albo Metro 2033?
Zobacz cos z serii Ghost Recon
Arma 1,2,3 z dodatkami ! Koniecznie
szczególnie 3ka teraz Alpha ale wystarczy poczekac nieco