W Destiny 2 wracamy na Marsa oraz walczymy z Rasputinem w ramach DLC Warmind

Bungie dotrzymało słowa i otrzymaliśmy zapowiedź najnowszego DLC do Destiny 2. Warmind zadebiutuje na blaszakach oraz konsolach już 8 maja. Warto odnotować, że posiadacze PlayStation 4 będą mieli dostęp do pewnych ekskluzywnych zestawów zbroi.

Ok, zatem fabularnie Warmind przeniesie nas na Marsa, gdzie będziemy mieli problem z przebudzoną, sztuczną inteligencją o nazwie Rasputin. To A…

Przeczytaj cały

Grałem w Destiny 2 bardzo długo powiem tak engramy za srebro zniszczyły grę bo po 1 bez tych engramów nie uzyskamy odpowiednich itemów które nas interesują no i max mocy tak szybko a po 2 średnia gry opiera się na fabule a ta jest słaba , powiedzmy sobie szczerze po zrobieniu fabuły jedyny cel to grupowe albo jak kto woli klanowe wypady na planety lub mecze i to jeszcze jak się chce bo ile można . Generalnie nie kupiłem nigdy srebra w Destiny mało tego nigdy nawet nie byłem w żadnym klanie bo nie ma takiego klanu który byłby zgrany w 100% . Solowa gra nudna a w grupie jedynie mecze lub krótkie zadania . Dla mnie gra godna kosza :stuck_out_tongue: