W ile wbija sie max lv?

tak jak w temacie mam zamiar zaczac grac i w ile wbije maxa tak mniej wiecej.

I jeszcze jaka postać najlepsza do bicia bosow solo ?

Jako całkowity newbie i bez spinania - ok. 2 tyg,

Kiedy levelowałem swoją postać w TERA do 60 lvl zajęło mi to z odpoczynkiem od grania hmm 4 tygodnie. W sumie szybko wbija się do 50-55, od 55 do 60 dostajesz tak jakby nagłe zwiększenie potrzebnego expa do wbicia lvl. Grałem Lancerem i było to dwa lata temu. Do solowania bamów polecam Ci sorcerera lub berserkera, sorc mocne ataki z dystansu, a zerg ma dużą wytrzymałość, bloodthirst i spory dps + do tego przy blokowaniu ciosów nie spada mu wytrzymałość. Tak na prawdę da radę solować BAMY wszystkimi postaciami oprócz Priesta i Mystica.

a warrior tu filmik jakis boss solo

http://www.youtube.com/watch?v=6_DrZY3ANjA

Bez spiny od 30 lvl'a rób codziennie battlegroundy o zamek zawsze to daily przyda na jakiś gear na 60 lvl :) No i od 50 odradzam robić questy tylko czysty grind z jakimiś exp potkami z AH :)

heh 0 questow robic ?

W dzień-dwa jak wiesz jak. Ja polecam berserkera do gry solo.

to może napiszesz jak a nie jak wiesz..

aa i jaki server wybrać najlepiej co gra sporo ludzi i jest pvp ;]

i czy te scrolle w item mall z 20lv-30lv dużo dawaja ?

Przy lvlowaniu postaci w terze zawsze cierpiałem do 42 lvl, a później był już tylko grind i od tego 42 do 60 to kwestia 1 dnia. W każdym bądź razie na dragoonsach siedzimy od 42lvl do około ~55 i lvl leci naprawdę szybko.

@Shikan - scrolle expa dają zasadniczo mało. Jak kupisz ich z 15 to może wbijesz lvl od 20 do 30 (kiedyś to liczyłem, ale nie na tym forum, no i nie pamiętam wyników ;

tak jak w temacie mam zamiar zaczac grac i w ile wbije maxa tak mniej wiecej.

I jeszcze jaka postać najlepsza do bicia bosow solo ?