W Jakie MMO gracie?

Jak w temacie ;-)

Ja w?a?nie testuje Scions of Fate od p?? godziny i jak tylko dorobie si? screen?w mojej postaci to je tu wkleje :mrgreen:

Ja obecnie w nic nie gram :( Nie z powodu braku ch?ci lecz by?em zmuszony wymieni? komputer ( z lepszego na s?abszego ) i p?ki co jedyna gra jaka posz?a by mi bez problemu to Tibia a okres gry w tibie mam ju? za sob? ;) A jak tylko pojawi si? lepszy sprz?t to zabieram si? za WoW.

ja tym razwm gram w Thang Global zapraszam.i pozdrawiam

Flyff (sciagam wlasnie instalke ;p)

jakos tak chwycila mnie ochota na gre w takiej cukierkowej grafice ;)

jakos tak chwycila mnie ochota na gre w takiej cukierkowej grafice

jaki? kolejny fetysz or somethin' ? :mrgreen:

co do tematu.. dzisiaj na informatyce z nud?w gra?em w jak?? strategie via www (we flashu) i cholera zapomnia?em adresu i teraz nie mog? jej znale?? :cry: Mo?e kto? kojarzy tytu? albo stronke ? Gra?o si? tam turowo, ka?dy gracz mia? kilka rycerzy, jakiego? maga i takie tam (ala szachy :P )

W moim wypadku pytanie powinno brzmie? na czym teraz gracie poniewa? od jakiego? czasu gram tylko na gitarze :D I gra?em w bia?e kwadraty na crimsach ale ich ju? nie ma :-( ma kto? linka do czego? podobnego!?

Ja ostatnio gram w 9Dragons, ca?kiem niez?e.

Ja tam wierny od zawsze mojej ukochanej Ultimie Online,lecz zaczynam trochę w Ragnaroka Online na polskim serwerze KDR (coś około 1000 + niezle jak na polski serwer)

Cześć ludu :-/ Ja tera gram w LOA(Legend of Ares) bardzo fajna gra MMORPG wybiera się Archera,Knighta,maga lub halabardziste dziewczyne lub hlopaka ale napoczontku religje alianc lub empire polecam knighta dziewczyne alianca.No i grasz zabijasz potwory zbjerasz itemki robisz lvl gadzasz na czacie morzesz tesz wzionsc party z innymi graczami trade czyli dawanie lub branie rzeczy morzesz stawjaci sklep

Link na strone www.legendofares.netgame.com

jak macie problem ja nazywam sie DarmenroX a muj przyjaciel EXTRIM durzo anglikuw ale tesz polakuw.moje scriny newiem czy mi wejdom :):):P

no :->

Ja gram w KalOnline. Super gierka. Do wyboru 3 profesje. Rycerz, Łuczniczka i Mag!

Ja chyba zagram w Anarchy online ;) ale pare gierek juz mam za soba :P np Mu, Thang, Rose, Silk Road, Corum, Knight Online, World of Warcraft - i uwazam to za najlepsza gre w jaka gralem :))

w NIc nie gram ;/ czekam na nowego kompa

Ja podobnie jak wyżej :/

Hmmmm..... ja zabardzo nie mam w co grac i chcialbym was prosic o pomoc moze mi doradzicie jakiegos fajnego mmorpg'oga ?? piszcie na gg albo tu plz

jak ktos umie zarejestrowac sie w mu to niech pisze na maila maslo12345@tlen.pl

Mam Mały kłopot

:-/ Chciałam się zapytać jak wstawić avatar jak się coś napisze ???????????????????

@up

Jak masz już wybrany avatar wchodzisz na: http://imageshack.us

Dodajesz zdjęcie (upload it) jak się załaduje kopiujesz bezwzględny adres do swojego avatara (dierctly adress coś tam cos tam..)

Wchodzisz na to forum, logujesz się, wchodzisz w profil i w miejsce "Wyślij obrazek z adresu:" podajesz poprzednio skopiowany adres do avatara (ten z imageshack )

Mały offtop ;)

A ja gram w Last Chaos. Fajny MoM (MMORPG)

Ja na razie szukam mmorpg ……